Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3.SIECIOWO.EU

VorS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na ten serwer Teamspeak miła administracja jak jest jakis problem to zawsze próbują lub rozwiążą Darmowe kanały VIP nigdy nie zmieniają IP a jak ma być restart zawsze piszą to 2-3 dni przed restartem lub zmianem maszyny

Opublikowano

Nie polecam, nie tak dawno jeden z użytkowników  forum poprosił mnie o pomoc przy serwerze. Po tym gdy zrobiłem o co mnie prosił zajrzałem jeszcze raz na serwer i do stałem na pw reklamę ts3.sieciowo.eu 
sY5PDuV.png

Po wejściu w link dostajemy: 
2hX1Dtb.png

Oczywiście napisałem do osoby od której dostałem reklamę, że wystawie stosowną opinie. Zaraz po reklamie zajrzałem na serwer. Teraz podczas pisania chciałem przyjrzeć się dokładniej serwerowi lecz

MGhUQq0.png

Nie pisałem do nikogo podczas wizyty na serwerze, ponadto jeden z adminów przeniósł mnie bez mojej zgody z poczekalni na jakiś inny kanał.
Bana dostałem nie słusznie gdyż nic złego nie zrobiłem a jeśli zrobiłem to proszę o jakiś dowód. 

sygnatura.png

• Aive zmienił(a) tytuł na TS3.SIECIOWO.EU - zapraszamy serdecznie!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam Bardzo serdecznie na ts3.sieciowo.eu spoko serwer darmowe kanały (VIP), (premium) miła administracja ogólnie jest gitarka ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

https://imgur.com/a/VOVWO2H

Technik serwera a mianowicie BUFEN , który ma ewidentnie jakieś problem i nachodzi mój serwer dając poki dla każdego użytkownika mojego serwera.Jestem ciekaw czy właściciel wie co się dzieję.Ostrzegam cię BUFEN daję ci jeszcze 1 szansę po tym już nie będzie ulgi!

REKLAMA.png

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

• Aive zmienił(a) tytuł na TS3.SIECIOWO.EU
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękujemy za polecenie tego serwera.

Bardzo dużo aktywnych użytkowników.

Miła, pomocna administracja, zawsze służą pomocą.

Stałe IP

Darmowe kanały prywatne oraz vip

TOP 1 serwer w Polsce w kategorii połączenia

Opublikowano

Dziękujemy jesteśmy top serwerem działającym ts3 bez awarii ani niczego stoimy już 158 dni 

Ale zapraszamy wszystkich !! 

Nie patrze na komentarze tu bo ekipa gruby12393 to od mnie ekipa pt i inni z steam dał im rangi adminów więcej niż ja i poszli 

do niego haha i myśli że będzie pisał tu komentarze a tak każdy go wyzywał jak go nie było itp

a teraz ma ich za adminów hahaha

Opublikowano
Dnia 26.09.2019 o 19:29, gruby12393 napisał:

https://imgur.com/a/VOVWO2H

Technik serwera a mianowicie BUFEN , który ma ewidentnie jakieś problem i nachodzi mój serwer dając poki dla każdego użytkownika mojego serwera.Jestem ciekaw czy właściciel wie co się dzieję.Ostrzegam cię BUFEN daję ci jeszcze 1 szansę po tym już nie będzie ulgi!

REKLAMA.png

haha nachodzi twój serwer śmieszne ile masz użytkowników żeby coś tam robił weś lepiej słownictwa się naucz na literę "R" a potem pisz każdy robi reklamy i nie są wstanie tego złapać i inne ts też wchodzą i reklamują co do BUFENA  mam szacunek i nie pisz tak bo cię wyjeb.... i już dziecko płaczesz i komentarze piszesz dla mnie twój serwer i twoja załoga jest śmieszna pozdrawiam 

Opublikowano

Ja znany i lubiany na tym ts bard Jaskier Serdecznie zapraszam i polecam ten kanał z powodu nie dlatego ze można znaleźć server i grać ale też można brać udział w konkursach i bawić się wraz z administratorami . Człowiek wesoły i uśmiechnięty czyli ja myślę że naprawdę wam się spodoba gdyż można na luzie gadać i śmiać się ze wszystkimi . Człowiekiem jestem i nic co ludzie nie jest mi obce. Ludziska jak będziecie chcieli to nawet dla was zaśpiewam albo będę z wami siedział byście się nie czuli samotni ale żeby była taka możliwość musicie wejść na tego ts i mnie zaczepić . Naprawdę warto wiem co mówię a jeśli mi nie wierzycie to jest tylko jedna opcja żeby to sprawdzić czy mówię prawdę albo kłamie. Życzę wam miłego dnia i jeszcze raz zapraszam do nas . Do jednego wielkiego zgromadzenia graczy , śpiewaków, komików, śmieszków, i wszystkich ludzi którzy zarażą was pozytywną energią i nastawieniem. Pozdrawiam i Zapraszam . Mówię to ja i podkreślam że nie pożałujecie.  

Opublikowano
Dnia 6.07.2019 o 13:46, Wonoace napisał:

Nie polecam, nie tak dawno jeden z użytkowników  forum poprosił mnie o pomoc przy serwerze. Po tym gdy zrobiłem o co mnie prosił zajrzałem jeszcze raz na serwer i do stałem na pw reklamę ts3.sieciowo.eu 
sY5PDuV.png

Po wejściu w link dostajemy: 
2hX1Dtb.png

Oczywiście napisałem do osoby od której dostałem reklamę, że wystawie stosowną opinie. Zaraz po reklamie zajrzałem na serwer. Teraz podczas pisania chciałem przyjrzeć się dokładniej serwerowi lecz

MGhUQq0.png

Nie pisałem do nikogo podczas wizyty na serwerze, ponadto jeden z adminów przeniósł mnie bez mojej zgody z poczekalni na jakiś inny kanał.
Bana dostałem nie słusznie gdyż nic złego nie zrobiłem a jeśli zrobiłem to proszę o jakiś dowód. 

haha zgłoś się do Bufena przy serwerze haha gdzie tylko ts prowadzimy wymyślaj dalej a na pewno nam pomożesz haha serwer może jeszcze cs weź widzieliśmy waszego ts i grubego zazdrościcie że tyle ludzi jest u BUFENA a nie u was zapraszam każdego użytkownika tego forum żeby pogadać przy was i przy Bufenie ciekawe czy to samo będziecie mówić i pisać co tu jesteście naprawdę śmieszni pozdrawiam i zapraszam na serwer głosowy : TS3.SIECIOWO.EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cudowny serwer dla graczy, pomoc 24/7, niski ping, zawsze informują kilka dni przed restartem, bardzo miła i chętna administracja do pomocy a zarazem i do wspólnej gry.

Największym z kilku dziesięciu tysięcy zalet tego serwera jest najniższy ping oraz chęć administratorów do przypominania zwykłemu użytkownikowi o zmianie daty na kanale. Naprawdę chłopaki sie starają i chcą rozbudowywać serwer i tego im życzę!

!!!!!!Serdecznie Bardzo Polecam Ten Serwer!!!!!!

Opublikowano
8 godzin temu, VorS napisał:

haha zgłoś się do Bufena przy serwerze haha gdzie tylko ts prowadzimy wymyślaj dalej a na pewno nam pomożesz haha serwer może jeszcze cs weź widzieliśmy waszego ts i grubego zazdrościcie że tyle ludzi jest u BUFENA a nie u was zapraszam każdego użytkownika tego forum żeby pogadać przy was i przy Bufenie ciekawe czy to samo będziecie mówić i pisać co tu jesteście naprawdę śmieszni pozdrawiam i zapraszam na serwer głosowy : TS3.SIECIOWO.EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nie jest temat do sprzeczek ale odniosę się raz do tego co napisałeś.
Po pierwsze gdzie ja napisałem, że prowadzicie coś więcej niż serwer TS?
Po drugie od kiedy ja prowadzę serwer z Grubym? XD
Jakbyś przejrzał dział prezentacji to byś zobaczył, że prowadzę serwer sam, bez Grubego. Gruby poprosił mnie o opinię dotyczącą serwera gdy startował. 
jGrfHCq.png

Później na serwerze poprosił mnie o pomoc przy poprawie wyglądu serwera. Zgodziłem się, pomogłem, pokazałem jak robić spójne i przejrzyste spacery i kanały. Później wchodziłem do niego pogadać i również pomóc. Udostępniałem mu nawet boty muzyczne lecz nasze drogi się rozeszły bo zaczęła mu kolba odbijać.

Ja swoje oskarżenia poparłem dowodami w postaci screenów. Jeśli kogoś oskarżasz o coś to również wypadałoby udostępnić jakieś dowody więc od 6 lipca czekam na jakiś dowód, że reklamowałem cokolwiek na waszym serwerze. 
Moja opinia nie poprawiła się a wręcz przez Twój post w moim kierunku pogorszyła. Straszysz mnie jakimś kolesiem, to jest śmieszne. O waszym serwerze dopiero dowiedziałem się po reklamie u Grubego. XD Ponadto nie wiem jaką masz tam rangę ale z takim stylem pisania i z taką składnią zdań to ja osobiście bym Cię nie przyjął nawet na stanowisko konserwatora powierzchni płaskich. Pamiętaj wszytko co publikujesz w internecie może zaważyć na opinii serwera. Polecam na początek popracować nad polszczyzną. 
Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano
Dnia 8.12.2019 o 00:21, VorS napisał:

haha nachodzi twój serwer śmieszne ile masz użytkowników żeby coś tam robił weś lepiej słownictwa się naucz na literę "R" a potem pisz każdy robi reklamy i nie są wstanie tego złapać i inne ts też wchodzą i reklamują co do BUFENA  mam szacunek i nie pisz tak bo cię wyjeb.... i już dziecko płaczesz i komentarze piszesz dla mnie twój serwer i twoja załoga jest śmieszna pozdrawiam 

Śmieszne ale ja to osiągnąłem sam a ty przyszedłeś na gotowe. Do tego ten post na FP"NOCNY POST MUSIELIŚMY NAPISAĆ GO" XD

Gdy się nauczysz pisać to wtedy coś gadaj. I każdy wie , że twoje konto więc nie pisz jako o osobie 3 tylko jako ty.

Po 5 miesiącach nadal masz ból dupy o to , że założyłem własnego ts'a i mam normalnych użytkowników a nie 50 botów.

POZDRAWIAM MAŁĄ ILOŚĆ UŻYTKOWNIKÓW: https://imgur.com/a/wKChgjY

Nawet po odejściu forum dobrze się trzymamy więc wiesz.

A Wonoace nie prowadzi ze mną serwera lecz mi pomagał za co mu dziękuję.

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...