Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELITEU.NET.PL

gruby12393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera: ELITEU.NET.PL   

IP serwera: 
Ilość slotów: 85 (gdy większa aktywność zwiększamy)

Poszukujemy klanów i zapewniamy im spokój i ciszę!
Serwer 24/7
Dlaczego My? :
- Szybka i sprawna pomoc!
- Brak lagów!

- Rangi własne dla premium

- Stabilne łącze.
- Profesjonalna i miła administracja.

- Bot Muzyczny 24/7.

- Automatyzacja

- Eventy

- Atmosferka rodzinna 😉

- Wszystko za darmo.

Wbij do nas i sprawdź sam !

XPmBQxC.png

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

Opublikowano

Oczywiście że nie najlepszy ?

Prezentacja robiona "na kolanie". Kolejny "serwer od graczy dla graczy" i tym podobne oklepane hasła. Możliwość łączenia przez nazwę? WOW! TEGO JESZCE NIE BYŁO!!!! Waszą zaletą ("Dlaczego My?") jest "Nabór na administrację"? Że co proszę?

"Profesjonalna [..] administracja" "Bot Muzyczny 24/7"? A wcale ze nie, bo:

Cytat

MusicBot" was kicked from the server by "test2"

Serwer na VPS? Niesamowite, czyli że wszyscy robią inaczej, a Wy odkryliście możliwość uruchomienia TS3 na VPS! WOW!!!

"Wszystko za darmo"? A to "[ ☆√i ק ☆ ] Kup Albo od 4 osób online!" to pies? A " Usługi Płatne" to pies? "Dodatkowa ranga – ikonka 2,46 zł zł paysafecard  na stałe !/1,50 zł zł PayPal na stałe!"???

Sam serwer:

- świetne rangi! Może w czasach neostrady czy gimnazjów było to śmieszne, ale "Bydlak Śmierdziel"  "Mangozjeb", "Nazista" czy "Miejsci ruchacz" - ohoho, jakie to śmieszne!!!! Nie.

- Zasady ogólne kopiuj-wklej bez pomyślunku. Ktoś to z Was w ogóle czytał? "Zabronione jest używanie nazw Wulgarnych, obraźliwych, nazistowskich" - a powyższe rangi akurat pod to podpadają!

- adres macie Eliteu,net.pl a w opisie "sieci Elite.pl".

- nie ma czegoś takiego jak "Team Speak 3"

- czy mi się wydaje, czy nie macie żadnej automatyki? Nawet po rejestrację muszę biegać do Admina?

Krótko: serwer aktualnie wygląda jakby postawiony w wolnej chwili między odrabianiem lekcji a wyjściem na naukę gry na fortepianie ?

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

Dzięki za taką krytykę . Postaram się naprawić wszystkie wymienione błędy i postawię moją administrację trochę na nogi .Wiem , że ts posiada jeszcze sporo błędów ale staram się to wszystko naprawiać .Przepraszam za utrudnienia wszystkim ale jeszcze nikt mi nie narzekał więc jest dobrze ale postaram się aby wszystko było dobrze!

Ogólnie 

2 godziny temu, zmechu napisał:

Oczywiście że nie najlepszy ?

i tym podobne oklepane hasła. Możliwość łączenia przez nazwę? WOW! TEGO JESZCE NIE BYŁO!!!! Waszą zaletą ("Dlaczego My?") jest "Nabór na administrację"? Że co proszę?

"Profesjonalna [..] administracja" "Bot Muzyczny 24/7"? A wcale ze nie, bo:

Serwer na VPS? Niesamowite, czyli że wszyscy robią inaczej, a Wy odkryliście możliwość uruchomienia TS3 na VPS! WOW!!!

"Wszystko za darmo"? A to "[ ☆√i ק ☆ ] Kup Albo od 4 osób online!" to pies? A " Usługi Płatne" to pies? "Dodatkowa ranga – ikonka 2,46 zł zł paysafecard  na stałe !/1,50 zł zł PayPal na stałe!"???

Sam serwer:

- świetne rangi! Może w czasach neostrady czy gimnazjów było to śmieszne, ale "Bydlak Śmierdziel"  "Mangozjeb", "Nazista" czy "Miejsci ruchacz" - ohoho, jakie to śmieszne!!!! Nie.

- Zasady ogólne kopiuj-wklej bez pomyślunku. Ktoś to z Was w ogóle czytał? "Zabronione jest używanie nazw Wulgarnych, obraźliwych, nazistowskich" - a powyższe rangi akurat pod to podpadają!

- adres macie Eliteu,net.pl a w opisie "sieci Elite.pl".

- nie ma czegoś takiego jak "Team Speak 3"

- czy mi się wydaje, czy nie macie żadnej automatyki? Nawet po rejestrację muszę biegać do Admina?

Krótko: serwer aktualnie wygląda jakby postawiony w wolnej chwili między odrabianiem lekcji a wyjściem na naukę gry na fortepianie ?

Spróbuję trochę pogadać bo uważam ,że troszkę przesadzasz 

"Prezentacja robiona "na kolanie". Kolejny "serwer od graczy dla graczy" - Nie po prostu kopiowanie wyglądu innncyh ts'ów jest głupie.Ja zobaczyłem jak wyglądają inne tu i tam aż w końcu zacząłem robić i uważam , że jest dobrze jeżeli chcesz mi pomóc zmienić wygląd chętnie!

"("Dlaczego My?") jest "Nabór na administrację"?"-Uważam , że jest dużo osób które nie doświadczyły jeszcze nigdy czegoś związanego z urzędem admina więc jest to coś na + bo mogą czegoś się nauczyć a co ważne pomóc komuś!

""[ ☆√i ק ☆ ] Kup Albo od 4 osób online!"" Tak już to usunąłem ale chyba nie doczytałeś do końca bo jak wiadomo wszystko tam jest za darmo ale jeżeli są osoby które chcą mieć więcej to czemu nie.Vipy zawsze są zakładane od ręki za nic nie trzeba płacić!

"świetne rangi! Może w czasach neostrady czy gimnazjów było to śmieszne,"- Jak ty bierzesz ts'a na poważnie to nie wiem co o tobie sądzić .Tsa jest do gier do rozmów ikonki to bardziej 4fun a nie na poważnie każdy się z tego śmieję niż bierze na poważnie :)

"Zasady ogólne kopiuj-wklej bez pomyślunku."Tutaj przyznam ci rację czytałem to ale wkleiłem . Wszystko już poprawiłem i napisałem więc możesz zobaczyć

"adres macie Eliteu,net.pl a w opisie "sieci Elite.pl". -Początkowo tak miał się nazywać serwer ale jednak od 2 dni dopiero można łączyć się przez nazwę TS3.ELITEU.NET.PL

" czy mi się wydaje, czy nie macie żadnej automatyki? Nawet po rejestrację muszę biegać do Admina?"-Tu ci przyznam rację.Jednak planujemy wykupienie XBOTA lub coś podobnego.Wiadomo koszty są duże więc dlatego tymi płatnymi usługami chciałem trochę odciągnąć te koszty. :)

TAK CZY SIAK POPRAWIŁEM WIĘKSZOŚĆ WYMIENIONYCH TU BŁĘDÓW JEŻELI KTOŚ MA COŚ DO POWIEDZENIA NIECH POWIE.Może ktoś chcę pomóc mi zmienić wygląd.Jestem otwarty do nowych rozwiązań :)

Opublikowano

bardzo Fajny serwer, niestety nie dla stulej czepiających się o byle gówno i których jedynym celem w życiu jest krytyka czegoś, nad czym pracuje ktoś inny. Sami nie potrafią niczego zrobić i muszą sie tak dowartościowywać :) ( mam na myśli pana u góry)

Opublikowano
1 godzinę temu, mati1231233212 napisał:

bardzo Fajny serwer, niestety nie dla stulej czepiających się o byle gówno i których jedynym celem w życiu jest krytyka czegoś, nad czym pracuje ktoś inny. Sami nie potrafią niczego zrobić i muszą sie tak dowartościowywać :) ( mam na myśli pana u góry)

Umieszczając reklamę na forum trzeba liczyć się z krytyką, wątpię, że osoby które krytykują robiły to po złości. Bardziej chodzi o pokazanie błędów. 
Jak dla mnie serwer jest ok, ma jakieś braki ale myślę, że właściciel postara się je nadrobić. (Tak miałem okazję rozmawiać z właścicielem.) 

sygnatura.png

Opublikowano
2 godziny temu, mati1231233212 napisał:

bardzo Fajny serwer, niestety nie dla stulej czepiających się o byle gówno i których jedynym celem w życiu jest krytyka czegoś, nad czym pracuje ktoś inny. Sami nie potrafią niczego zrobić i muszą sie tak dowartościowywać ? ( mam na myśli pana u góry)

Na górze jest Jacxob, ale pewnie o mnie chodzi ?

Powiem tylko tyle: ale żeś chłopie spudłował.

Ale jeżeli nie potrafisz przyjąć uwag na klatę (tu ukłony dla gruby12393, szacun) to wracaj do swojego podwórka. EOT z mojej strony. No już, nie dąsaj się...

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

Wiadomo nie od razu Kraków zbudowano. Wiem jedno od pewnej osoby :)  większość ts'ów nie różni się od siebie niczym . Ale co można nowego wprowadzić na TS3 gdzie jednak ma swoje lata i większość pomysłów jest już wykorzystanych.Mam nadzieję jak wprowadzą wersję TS5 to może lepiej będzie z tymi grupami serwerowymi .Dobrze by było gdyby kanały zostały jak są bo discord ma jakoś dziwnie to strasznie . Gdyby wprowadzili żeby te ikonki w sumie coś dawały albo jakieś nowe pomysły bo w tych czasach jest automatyzacja , że administratorzy są po to aby byli.W sumie wystarczy 1 właściciel i automatyzacja i więcej nie trzeba taka prawa :)

*prawda

• 3 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na TS3.ELITEU.NET.PL | 1shot2kill.pl strefa dla graczy
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

• Aive odblokował(a) ten temat
  • Aive zmienił(a) tytuł na TS3.ELITEU.NET.PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Przywracam na prośbę autora.

• Aive odblokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...