Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę administratorem/budowniczym/moderatorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga

Zostanę Adminem,Moderatorem lub Budowniczym.

Informacje na temat mnie:

1.Mam 13 lat i mam na imię Natan

2.Umiem całkiem ładnie budować.

3.Gram w Minecraft od 7 lat.

4.Jestem chłopakiem.

5.Bywałem Na serwerach już nie raz.

6.Staram się dbać o ortografie.

7.Znam komendy.

8.Jestem uczciwy.

9.Umiem rozwiązywać wszelkie konflikty pomiędzy graczami i nie tylko.

10.Jestem bardzo kreatywny. 

Gdzie można się ze mną skontaktować:

Discord:The_Yuuhi#5573

Email:[email protected]

Steam:Dark_Side

Wymagam od serwera:

1.Ogarniętą Administracje

2.Starszą Administracje ode mnie  (Jeśli starszą najlepiej 16-17 ale może także być 14-15)

3.Nie chce Stacjonować na serwerze Dla fun'u Tylko chce zrobić Poważny serwer.

4.Serwer Discord Lub Serwer TeamSpeak 3 serwera albo oby dwa

5(Opcjonalne) Własna strona internetowa. 

6.Najlepiej żeby to był serwer survival będę wtedy Bardzo zadowolony i dużo grać (To także opcjonalne ale survival najlepiej)

7.Wersja 1.10-1.14

8.Tak samo jak ja Wymagam od Administracji Powagi w stosunku do graczy lub jeśli wymaga potrzeba. Ale mieć także humor 

Uwaga. Jeśli serwer posiada wszystkie wymagania Zostanę Helperem Jeśli będzie taka potrzeba

Czekam Na wiadomości na Discordzie ;D

A i jeszcze jedno Bo o tym zapomniałem  Będę spędzał jak najwięcej czasu na serwerze. Jestem raczej poważny w stosunku do graczy lub jeśli wymaga tego potrzeba. Ale mam Humor i jak najbardziej pośmieszkuję z Administracją   ;D 

I jeśli być mógł napisz komentarz pod tym ogłoszeniem ;D wtedy szybciej nawiąże  z tobą kontakt choć postaram się jak najszybciej 

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Zostanę adminem/Budowniczym/Moderatorem
Opublikowano

Masakra, od siedmiu lat grać w cokolwiek w tym wieku... Ja w wieku 13 lat ganiałem za piłką od rana do nocy. Tak czy siak nie uważasz, że osoba, która chce zostać administratorem lub moderatorem powinna stosować się do poprawnych zasad pisowni, To żaden hejt, ale dorośnij najpierw, pograj jeszcze trochę i wtedy spróbuj podpiąć się pod administrowanie czegokolwiek.

Opublikowano
7 minut temu, The_Yuuhi napisał:

no spk. Ale masz nick pijawka masz na avatarze dziewczynę a piszesz że ganiałeś za piłką XD to nieźle

Co to ma do rzeczy?

Zawsze możesz się u mnie podszkolić jako gracz, góra vip :kappa:

SwordArt.ench.pl

image.png

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Zostanę administratorem/budowniczym/moderatorem
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez miesiąc zostają przeniesione do archiwum. Jeżeli chcesz, żeby temat został ponownie otwarty, to zgłoś go lub napisz wiadomość do Moderatora bądź Lidera działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...