Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na expa (ulepszona wersja) | Margonem

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Witam.

Nazwa skryptu:

Bot na expa (ulepszona wersja)

Instrukcja instalacji:

1. Instalujemy do przeglądarki dodatek: Tampermonkey.

2. Następnie klikamy przycisk "Create a new script".         

3. Wklejamy kod zawarty w linku poniżej.                            

Link do skryptu:

https://pastebin.com/raw/nrBJfZQF

Autor:

Adi Wilk

Pozdrawiam, życzę miłego korzystania.

Gość Nerfinekk
Opublikowano
2 godziny temu, kamil787726 napisał:

cos nie dziala

Działa, tylko na SI

Opublikowano

Bez edycji zmiennych i sposobu zapisu danych nie polecam XD Będzie wywalać warning: BOT, natomiast sam skrypt bardzo mocno flaguje logi antybota. :)

Gość Nerfinekk
Opublikowano
2 godziny temu, Paderur napisał:

Bez edycji zmiennych i sposobu zapisu danych nie polecam XD Będzie wywalać warning: BOT, natomiast sam skrypt bardzo mocno flaguje logi antybota. ?

Przecież w tej grze nie ma antybota XD oprócz tego, który wyświetla się tylko po stronie clienta i nic nie wysyła do serwera Margonem, także xD

Opublikowano

Poczytaj sobie to co jest. Nowy antybot wszedł. Pakiety od antybota sa hashowane zeby nie było tak łatwo je ominąć. Wysyła on logi. Jeżeli uważasz, że wiele wiesz mogę podeslać screen rozmowy z Adim, w której sam pisał że testowali na nim antybota. W dodatku w nazwie tematu pisze "ULEPSZONY". No ja tu nic nie widze ulepszonego. Jest to dokładnie ta sama wersja pod względem kodu, która jest publiczna od paru miesięcy. Idź tam wysyłaj Keyloggery -,-

Gość Nerfinekk
Opublikowano
2 minuty temu, Paderur napisał:

Poczytaj sobie to co jest. Nowy antybot wszedł. Pakiety od antybota sa hashowane zeby nie było tak łatwo je ominąć. Wysyła on logi. Jeżeli uważasz, że wiele wiesz mogę podeslać screen rozmowy z Adim, w której sam pisał że testowali na nim antybota. W dodatku w nazwie tematu pisze "ULEPSZONY". No ja tu nic nie widze ulepszonego. Jest to dokładnie ta sama wersja pod względem kodu, która jest publiczna od paru miesięcy. Idź tam wysyłaj Keyloggery -,-

Nie słyszałem o nowym antybocie. Udostępniłem właśnie po to, że na forum było już wiele tematów z keyloggerami, i dlatego udostępniłem wersję czystą.

Opublikowano
6 godzin temu, Nerfinekk napisał:

Nie słyszałem o nowym antybocie. Udostępniłem właśnie po to, że na forum było już wiele tematów z keyloggerami, i dlatego udostępniłem wersję czystą.

No to jak nie słyszałeś to się nie wypowiadaj, że sie nie swieci w logach. A te tematy z keyloggerami z tego co wiem to 2 były Twoje.

Gość Nerfinekk
Opublikowano
1 godzinę temu, Paderur napisał:

No to jak nie słyszałeś to się nie wypowiadaj, że sie nie swieci w logach. A te tematy z keyloggerami z tego co wiem to 2 były Twoje.

Nie były moje, i też się nie wypowiadaj na temat skoro nie znasz szczegółów. Podeślij jakiegoś ssa o tym, że jednak "świeci" to uwierzę (wysłanie jakichkolwiek requestów do margonem).

Opublikowano

No chyba nie twoje. Co do requestow podeślę wieczorem. 

Gość Nerfinekk
Opublikowano
7 godzin temu, Paderur napisał:

No chyba nie twoje. Co do requestow podeślę wieczorem. 

No nie moje, reszte podeślesz wieczorem? Czekam. Pozatym ten temat chyba nie jest do takich rozmów ?

Opublikowano

Ale słuchajcie, to nie jest temat, gdzie możecie prowadzić osobiste wymiany zdań - w tym celu zapraszam Was na PW. Trzymajmy się wątku. :-)

Opublikowano

Nie polecam XD Zainstalowałem wczoraj bo i tak w margo nie gram to dziś już nie moge sie zalogować na postać zmieniony mail haslo itp. Poszło zgłoszenie już wole zeby banik był niż jakiś scamer miał konto XD

Gość Nerfinekk
Opublikowano
5 godzin temu, waldekpodyma555 napisał:

Nie polecam XD Zainstalowałem wczoraj bo i tak w margo nie gram to dziś już nie moge sie zalogować na postać zmieniony mail haslo itp. Poszło zgłoszenie już wole zeby banik był niż jakiś scamer miał konto XD

Niezłe multikonto XD Żałosne
PS: Proszę o jakiekolwiek uzasadnienie, fragment kodu odpowiedzialny za twoje skradzione hasło?

Zaa167F.png

@Paderur A te requesty wysyłane do antybota podesłałbyś? (o ile wiesz jak to sprawdzić) Bo sprawdzałem specjalnie dziś i margonem nie wysyła żadnych informacji do serwera o tym czy bota masz, czy może nie ?

Opublikowano

Zapytaj administratora. Nie mam tu multikonta xD. Co do requestow zapomnialem, moment ale wyślę na PW bo jak powiedziała moderatorka tego działu to nie miejsce na takie rozmowy.

@Aive Proszę, możesz wypowiedzieć się czy to moje multikonto?

Opublikowano

@Up I powinny być warny za wypowiedzi nie na temat. Co do tematu to polecam bota

Opublikowano

Co do bota używałem go przez jakiś czas i żadnych strat.Na konto do tej chwili zalogować się mogę więc nie jest to jakiś scam.Ogólnie to polecam boty od Nerfinka ?

banner.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie polecam botów od Nerfineka,ale to bot adiego więc jest on w pełni sprawny i bezpieczny o ile nie zostało nic do niego dodane,w tym przypadku nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...