Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Kupywanie Yangów Na Allegro Jest Zabronione ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jest zabronione

jezeli je kupisz i administracja sie o tym dowie

zostaniesz zbanowany na ip

i twoja postac rowniez na 20lat :)

ja tak mialem musialem nowy system zakladac >^^<

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

Jest zabronione. Padła odpowiedź, taki temat już był wiele razy, wystarczy trochę poszukać a nie robić nie potrzebny spam. Zamknijcie ten temat.

Opublikowano
tak jest zabronione

jezeli je kupisz i administracja sie o tym dowie

zostaniesz zbanowany na ip

i twoja postac rowniez na 20lat :)

ja tak mialem musialem nowy system zakladac >^^<

Ja dostałem ban na 30 lat za to że ktoś się włamał na moje konto i podawał się za GM'a. Nie miałem dowodów to nie odzyskałem konta (ach .. Ten kochany polski team bardzo bym chciał żeby teraz czytał tego posta .. Mój nick nalo97 na grymuar S6) .. I co do twojego systemu .. Nie lepiej zmienić IP? Chyba że nie masz routera.

Toppic.

Niestety jeśli kupisz yang to "skrypt" wykryje że masz "nagle" tyle yang. Czyli jeśli dropniesz złodzieja i sellniesz za 1,5kkk (przykładowo z śr. 50%+) to ban ...

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Ja dostałem ban na 30 lat za to że ktoś się włamał na moje konto i podawał się za GM'a. Nie miałem dowodów to nie odzyskałem konta (ach .. Ten kochany polski team bardzo bym chciał żeby teraz czytał tego posta .. Mój nick nalo97 na grymuar S6) .. I co do twojego systemu .. Nie lepiej zmienić IP? Chyba że nie masz routera.

Toppic.

Niestety jeśli kupisz yang to "skrypt" wykryje że masz "nagle" tyle yang. Czyli jeśli dropniesz złodzieja i sellniesz za 1,5kkk (przykładowo z śr. 50%+) to ban ...

od kiedy w zlodzieju sa sr ? o.O

co do topicu. jesli zobacza ze 1lv ma nagle 100-500kk to cie zbanuja . ale jak odbierzesz yangi postacia 50+ to niepowinni zbanowac . kolega kupuje po 50kk przez rok i zadnej wpadki .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

jest zawsze możliwość on sprzedaje przez tobół yangi mianowicie on coś kupuje za tyle yang ile kupiłeś i nikt się nie skapnie że na allegro były kupywane.

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

@UP Wtedy GA / GM może odczytać to w pliku trade* i to też jest zabronione

To jest ukryta treść, proszę

Tam poczytaj i sie wszystkiego dowiesz , lecz jest inny sposób andrzej dodał do expbota opcje yangmaller (by kamer1337) dzięki temu można wyrzucać po 50,100,200k tzn, ktos ciągle kilka 200k a ty ciągle ''Z'' wtedy gm nie może tego wykryć .

Licze na +

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Powiem tak szansa na bana jest ale mała,wystarczy,że po odbiór Yang pójdziesz postacią,która jest zarejestrowana na inny e-mail niż twój główny har,potem najlepiej wystawić sklepik twoją główną postacią i git.Sklep najlepiej wystaw gdzieś na uboczu.Nie wiadomo kto akurat bd przechodził.Takim sposobem szansa na bana maleje prawie do minimum,a i jeszcze pamiętaj kupując na Allegro żeby mieć tam znowu inny mail niż na głownym harze.

Opublikowano

ja na 70 lv kupiłem 100kk i bana nie ma :)

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

jest to zabronione jednak jeśli umiejętnie potem przekażesz tą kase na postać główną to nie dostaniesz bana ^^ jak zrobisz to jak noob napewno go dostaniesz :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Kupywanie-Kupowanie... słownictwo nie boli :)

Zależy od kogo kupujesz, jeżeli masz 5 lvl i kupisz np 150kk to masz ban na 100% :)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...