Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki polecacie launcher do gry w Minecrafta?

Djabelny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jako że dłuższy czas nie grałem w mc wiec nie bardzo jestem w temacie. Jaki polecacie launcher? Wymagania: 1.10.2 wersja w górę, z łatwą i bezproblemowym wgrywaniem modów ;o 

Opublikowano

Zakładam, że nie masz premium, a to wielka szkoda.

Wgrywanie modów zawsze było łatwe dla jednego, a dla drugiego sprawiało trudności.

Ja przykładowo nie jestem w stanie polecić jednego, dobrego launchera, bo wszystkie spełniają najśmielsze oczekiwania.

Nie można powiedzieć, że instalacja modów w launcherze może być łatwa, bo w laucherze się nie instaluje modów.

Chyba, że mowa tutaj o crystal launcher, który ma przeróżne funkcje.

Oprócz tego crystala, są jeszcze shiginima, zyczu, premium, od skripta chyba coś tam było, i coś tam jeszcze..

Opublikowano

Pfff... Crystal ponoć dobry, ale nie korzystałem, więc się nie wypowiem. Z tego co pamiętam, to w Zyczu instalacja modów bardzo łatwa (wybierasz z listy, pobierasz, grasz). Mi najbardziej przypadł do gustu Shiginima Launcher, dostępne są główne wersje jak i alpha, beta oraz snapshoty, instalacja modów poprzez wklejenie ich do folderu "mods" w %appdata%/.minecraft (wymaga forge'a).

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano
40 minut temu, abbadonIT napisał:

instalacja modów poprzez wklejenie ich do folderu "mods" w %appdata%/.minecraft (wymaga forge'a).

Można też oczywiście instalować mody dzięki modloaderowi. Tut poniżej.

https://www.mpcforum.pl/topic/988105-tut-modloader-wgrywanie-modów-na-16/

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Jaki polecacie launcher do gry w Minecrafta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...