Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] ts3.cloud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chiałbym się spytać czy ktoś tutaj korzystał z usług strony ts3.cloud. Ponieważ założyłem tam serwer. Jest to strona z darmowym hostingiem i chciałbym się spytać po prostu o opinie innych. I czy da się jakoś usunąć taki serwer czy po prostu sami go usuną jak nikt nie będzie z niego korzystał. Nie wykupywałem żadnego pakietu Vip ani nic z tych rzeczy po prostu stworzyłem darmowy serwer. I czy po aktywowaniu darmowego panelu Vip który można tam zrobić (w zakładce vip tzw demo panel) coś się płaci? (raczej nie bo wiem że to tylko demo ale wolę się zapytać) Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Szukam opinii] ts3.cloud
Opublikowano

po 1

The rule is one! You must change the server name via free panel every 2 days. Nothing more.

po 2

Jeżeli nie powiążesz konta z kartą to nie będziesz musiał nic płacić. Zazwyczaj jest tak, że dopiero po upłynięciu czasu trial'a (np. 14 dni) naliczane są opłaty (ale można to wcześniej anulować)

Opublikowano

Co to jest ten czas trial? W sensie gdzie go aktywować albo sprawdzić czy jest aktywowany? I jak go anulować jeśli już.

Sry że tak się pytam ake nie ogarniam tej strony a nie chciałbym żeby naliczyło mi jakieś opłaty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...