Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Easymetin2 to exp bot muszisz ustawić auto lurowanie ,a on będzie moobki przyciągał.

Muszisz zainstalować go.Jest w nim wbudowany instalator w wersi od andrzeja.Masz w podpietych ^^

652601399840421198520.png

Opublikowano

Aha ^^ trochę z tym roboty jest ... zaraz lookne to teraz inne pytanie

Wie ktoś czemu jak gram na oknie i chcę sobie przełączyć np na przeglądarke to komp się zacina na 1 min :( u wielu ludzi na filmikach jest płynne przejście a ja nie mogę czegoś takiego zrobić i to mi utrudnia życie. na niektórych grach mogę ale na metinie nie.

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Też tak miałem... dokupiłem trochę ramu i jest ok , ale to nie od ramu może zależeć , przyczyn może być więcej. Tak jak powiedział kolega procesor... ;)

Opublikowano

A co mają wymagania do zużycia procesora CPU? Nic. Mi jak mam metka włączonego komp sie troche tnie. A na assasinie creed i assasin creed 2 włączonych na raz wgl się nie tnie ^^

652601399840421198520.png

Opublikowano

tak jasne to ty wogole masz pro elo komputer -,.- na metku ci sie tnie 2assasiny i sie nie tnie kitow nie wpuszaj ;]

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Dobra każdy dostał po plusie xD

Bota już mam niby działa ale taki mały problem otóż gdy włączam żeby tylko lurował i chcę gdzieś pójść to mnie tak cofa w różne strony wie ktoś czemu ??

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Dobra każdy dostał po plusie xD

Bota już mam niby działa ale taki mały problem otóż gdy włączam żeby tylko lurował i chcę gdzieś pójść to mnie tak cofa w różne strony wie ktoś czemu ??

dołączam się do pytania, mam to samo

Opublikowano

Eh czyli trzeba expić samemu i z lurem :D ok thx temat mozna zamknąć szkoda że nie ma takiego hacka bo by się bardzo przydał mi .

By EL_Mariaci

patrycek.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...