Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium/Easy] Calios.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23058129450728225439.png

Czerwoni i Niebiescy, Shinsoo i Jinno zawsze trwała walka między nimi czy na spotach czy na wojnach - Czeka to na Ciebie na Caliosie!
Zaproś swoich znajomych, i stańcie o do walki o najlepszych wojowników naszego Serwera! - Czekają na was turnieje Gildyjne oraz PvP!
Prezentacja zawiera tylko i wyłącznie najważniejsze informacje resztę musicie sami odkryć razem ze wszystkimi na serwerze!

Oficjalny start serwera: 07.06.2019 r. godzina 20:00

Cała prezentacja znajduje się pod tym linkiem:
https://forum.calios.eu/index.php?/topic/3-prezentacja/

LINKI.png.f22a35c7d989f9e057af11f4250755

strg.png.f2119837c3ee4243966e1649a5a86fd

Cytat

fs.png.620a7bba55e283353c15fa87477e7ffe.

Cytat

fan.png.21050973578483d65c13319c8f8e746d

Cytat

FAQ.png.c36494f1fc3a594119c6552b36adf0ab

weq.png.57f3f30cea62cdd1cc15c4537b1ea2ec
ADMINI.png.7aa4280b216a61087420f4333bbb4

eXqup
• Właściciel •
exqup.png.7a6eb3bf0ec97ff65f66ce82030508
TAKE
• Technik •
take.png.9f6269a91a2864e27cd65d3380a8e9a

CorneO
• Game Admin •
corneo.png.db4c237d33e3009086f21976a4a57

Villain
• Game Admin •
Villain.png.4973f43b530d05937c5fd2ac8904

Setops
• Game Master •
setops.png.c9fcb8dc548e17ee441ab0fe94a25

TheVolTwins
• Game Master •
thevol.png.59bfe9c4e37662c26dae3fadcc6cb

xzasdsa.png

mpc.png

Opublikowano
Przed chwilą, Jacob S napisał:

Ciekawie się prezentuje, beta była?

Hej, tak była zamknięta, wszystko jest poprawione/naprawione.

Opublikowano

Dodatkowo tak patrzę, trochę wersja odświeżona. Wszystko jest ujęte w prezentacji? Brakuje mi czegoś pokroju rozwinięcia systemów gildyjnych, etc.

Opublikowano

Dodatkowo tak patrzę, trochę wersja odświeżona. Wszystko jest ujęte w prezentacji? Brakuje mi czegoś pokroju rozwinięcia systemów gildyjnych, etc.

Masz rację! Nie jest wszystko ujęte oraz nie chcieliśmy dodawać wszystkiego na raz, będą aktualizację częste mogę zapewnić, system gildyjny również będzie!

Opublikowano

W takim razie, powodzenia. 
Być moze, do zobaczenia.

Dziękuje!
Myślę, że się zobaczymy na starcie! 

Opublikowano

Mogliście się tego spodziewać, jednakże jestem zmuszony. Nie mogę polecić ze względu na zaistniałą sytuację związaną z wykorzystywaniem mego konta do celów ośmiewczych/prześmiewczych/wyśmiewczych (ofensywnych w mą stronę) po mym odejściu, którte zostało oficjalnie nazwane (informacja w spisie członków załogi) degradacją. Tam o podejrzeniach dot. rzekomego szpiegowania (między innymi) już nie będę wspominał, daruję to Wam i sobie.

Opublikowano
10 minut temu, Revayerq napisał:

Mogliście się tego spodziewać, jednakże jestem zmuszony. Nie mogę polecić ze względu na zaistniałą sytuację związaną z wykorzystywaniem mego konta do celów ośmiewczych/prześmiewczych/wyśmiewczych (ofensywnych w mą stronę) po mym odejściu, którte zostało oficjalnie nazwane (informacja w spisie członków załogi) degradacją. Tam o podejrzeniach dot. rzekomego szpiegowania (między innymi) już nie będę wspominał, daruję to Wam i sobie.

Nie pogrążaj się ;). Sprawdzanie wszystkim wiadomosci prywatnych bez ich zgody, bez jakich kolwiek podstaw też jest zabawne ;).

Może i dobrze, że nie jestes w ekipie mniejszy hejt ;p. Bo czytając Twój post tutaj, zbyt wiele kolegów nie masz ;P.

Mam wiele dowodów, że przeglądałes nawet wiadomości prywatne administracji, tak jak czytanie czegoś co nie było do Ciebie + dodanie siebie do konwersacji i odpisanie ;).

Smiech na sali, sam siebie pogrążasz.

Bez pozdrowień skonczyłem.

Opublikowano

Oczywiście że jest to lepsze wyjście, że nie jestem w ,,administracji''. Nie chciałbym być kojarzony z kłamcami, oskarżycielami i nieczystymi praktykami.

Opublikowano
6 minut temu, Revayerq napisał:

Oczywiście że jest to lepsze wyjście, że nie jestem w ,,administracji''. Nie chciałbym być kojarzony z kłamcami, oskarżycielami i nieczystymi praktykami.

xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Revayerq napisał:

Zajeżdża tutaj hipokryzją i insynuacją. Byłeś u nas technikiem forum. Wykonałeś swoją pracę za co otrzymałeś należytą nagrodę ( to co Ci się należało ). 

To co piszesz w naszą stronę niestety mija się z prawdą. Nie jest to temat / miejsce na tego typu rzeczy. 

Twoje konto było wykorzystane tylko i wyłącznie w sposób żartobliwy ( napisanie 2-3 wiadomości na chatboxie ) gdzie widziało to tylko kilka osób. Nie ma sensu się nad tym rozpisywać. Jeżeli to Cię tak uraziło - serdeczne przepraszam w Twoją stronę. Ale zaraz ... Przejdźmy teraz do Twoich "brudów"

Tak, zostałeś zdegradowany. Powód ? Nie znasz powodu ? Przypomnę Ci go !

Szpiegowanie, wykorzystywanie uprawnień w celach własnych które nijak mają pomóc w rozwoju serwera / projektu. Startu jeszcze nie było, a dowiadujemy się tego typu rzeczy.

Ponadto mam dowody w postaci nagrania / logów na kolejne Twoje przekręty nie tylko u nas, ale także na innych forach. 

Pisanie czegokolwiek w naszą stronę tylko wychodzi na minus Twojej "reputacji" którą sobie przez ten cały okres stworzyłeś.

Nie będę wyjawiał na światło dzienne Twoich przewinień. Nie jesteśmy "ch*jami"

Nieczyste praktyki ? Hmm... Zastanów się kto tego typu zagrywki stosował. My, czy Ty ? Jeśli chodzi o nas - sumienie mamy czyste wobec Twojej osoby.

Wszystkie Twoje argumenty i oskarżenia są bezpodstawne. Tyle ode mnie, nie pogrążaj się dalej.

Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, Revayerq napisał:

"Kłamcami, oskarżycielami i nieczystymi praktykami"

Kłamcami - to Ty nie umiałeś się przyznać do winy (przeglądania PW graczy oraz członków administracji) oraz ponieść widmo swoich działań.

Oskarżycielami - Niestety nie możemy sobie pozwolić na zachowania, które przejawiałeś na naszym forum. Jesteśmy, a przynajmniej staramy się być profesjonalni i liczmy na to, że gracze w takiej sytuacji będą się u nas czuć bezpiecznie i dobrze traktowani, przeglądanie ich PRYWATNEJ korespondencji nie jest zjawiskiem, które podtrzymuje uczucie BEZPIECZEŃSTWA oraz DOBREGO TRAKTOWANIA.

Nieczystymi Praktykami - Nieczystą praktyką jest napisanie, że zostałeś zdegradowany, co nie mija się z celem? Z tego co pamiętam my chcieliśmy dowiedzieć się czy i dlaczego przeglądasz prywatne wiadomości graczy oraz administracji, a Ty podczas dyskusji pomiędzy ekipą serwera wyszedłeś z Teamspeaka bez żadnego powodu i słowa po czym zacząłeś usuwać nam forum (za które otrzymałeś zapłatę więc robiłeś je na zlecenie, a to oznacza że nie jest ono twoją własnością!).

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
10 minut temu, TeJkuu napisał:

Kłamcami - to Ty nie umiałeś się przyznać do winy (przeglądania PW graczy oraz członków administracji) oraz ponieść widmo swoich działań.

Przyznałem się, uzasadniłem i wyjaśniłem użycie systemu.

[...]a przynajmniej staramy się być profesjonalni[...]

Średnio wam to wychodzi, a wczorajszy ,,prank'' z rzekomym ,,zawinięciem'' eXqup'a przez policję tylko temu dowodzi.

podczas dyskusji pomiędzy ekipą serwera wyszedłeś z Teamspeaka bez żadnego powodu i słowa po czym zacząłeś usuwać nam forum (za które otrzymałeś zapłatę więc robiłeś je na zlecenie, a to oznacza że nie jest ono twoją własnością!).

Podczas dyskusji rzuciłem słowem, że ,,pies to jebał'' i po prostu odszedłem bez słowa. Czemu przemilczałeś fakt i wielki pan profesjonalista nie napisał, że forum wyłączyłem (z plików) po tym, jak szanowny pan eXqup zaczął wykorzystywać moje konto forumowe do celów prześmiewczych (pisał z ludźmi o jakiś gównach - dosłownie). Według Twojej opowieści bezpośrednio po wyjściu z forum, zaczałem wyłączać forum. TO JEST KŁAMSTWO, stało się to (wyłączenie forum) półtorej godziny później po tym, jak wchodząc na forum z ciekawości zastałem taki, a nie inny widok. Oczywiście z braku laku i innych możliwości (zdany był na moją łaskę), PRZYZNAŁ SIĘ do tego, iż użył tego konta do pisania na czatboxie, ponieważ (uwaga) ,,chciał usunąć mi (jakąś tam) rangę TeamCalios'' (która to raczej jest na TS3. Zostałem do tej czynności zmuszony, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na to, aby ktoś manipulował moim kontem.

14 minut temu, VolTwin napisał:

Twoje konto było wykorzystane tylko i wyłącznie w sposób żartobliwy ( napisanie 2-3 wiadomości na chatboxie ) gdzie widziało to tylko kilka osób. 

Czyli się przyznałeś do tego. I gówno mnie obchodzi, że widziało to tylko ,,kilka osób'', kurewskie zachowanie, wobec którego nie mogę być obojętny, a przeprosiny wsadź sobie między pośladki. 

Opublikowano
9 minut temu, Revayerq napisał:

Średnio wam to wychodzi, a wczorajszy ,,prank'' z rzekomym ,,zawinięciem'' eXqup'a przez policję tylko temu dowodzi.

Ouhh zapomniałem, że żarty w obrębie "znajomych" oznaczają brak profesjonalizmu w podejściu do serwera i graczy.

10 minut temu, Revayerq napisał:

Przyznałem się, uzasadniłem i wyjaśniłem użycie systemu.

Przyznałeś się dopiero w momencie kiedy zasugerowałem Ci ze powinieneś to zrobić, bo sam gadałeś ciągle totalne głupoty i kręciłeś dookoła tematu tak aby nie przyznać się do winy.

12 minut temu, Revayerq napisał:

Czyli się przyznałeś do tego. I gówno mnie obchodzi, że widziało to tylko ,,kilka osób'', kurewskie zachowanie, wobec którego nie mogę być obojętny, a przeprosiny wsadź sobie między pośladki. 

Właśnie takim modelem rozmowy pokazujesz jak bardzo odradzić można z tobą współpracę innym osobom.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
27 minut temu, Revayerq napisał:

Boże... xDDDDD. Ale Ty jestes przykry gościu ;d

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo obiecująco. Szata graficzna zadowala oko, wprowadzenie odświeżonych map i różnorodnych mobków/bossów przyciąga graczy znudzonych dotychczasowymi projektami. Administracja rzetelna i pomocna, z chłopakami można się bez problemu dogadać, zarówno na forum, jak i ts3. 

Polecam!

Opublikowano
13 minut temu, Nymerka napisał:

Serwer zapowiada się bardzo obiecująco. Szata graficzna zadowala oko, wprowadzenie odświeżonych map i różnorodnych mobków/bossów przyciąga graczy znudzonych dotychczasowymi projektami. Administracja rzetelna i pomocna, z chłopakami można się bez problemu dogadać, zarówno na forum, jak i ts3. 

Polecam!

Dziękujemy, miłe słowa zawsze mobilizują do pracy!

Opublikowano
22 minuty temu, Reroy napisał:

Jakaś reklama tu będzie? ciekawie się zapowiada, powodzenia.

Zapraszamy na YT. Wystarczy wpisac. Kilka juz sie pojawiło ;D

Opublikowano

Ładne skrzydła, zobaczymy ile ludzi będzie

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Medium/Easy] Calios.eu
Opublikowano
Cytat

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

Screen weryfikacyjny nie spełnia wymogów regulaminu - 24h na poprawę.

Dodatkowo przypomnę, że dyskusje są jak najbardziej w porządku, natomiast flamewar nie będzie tu tolerowany i będzie odpowiednio nagradzany - co niektórzy już się o tym przekonali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...