Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts3.sgsie.pl - zapraszam serdecznie!

Adrian327d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Jeśli szukasz spokojnego serwera do wspólnych gier ze znajomymi to serdecznie zapraszam Cię na mój serwer!

Posiadamy:

- Aktualnie tylko 32 sloty (W przyszłości postaramy się o więcej)

- Ładny i przejrzysty wygląd kanałów.

- Serwer stoi na dobrej jakości serwerowni z zabezpieczeniami DDoS!

- Dodatkowo posiadamy wszelkie zabazpieczenia Proxy i VPN

- Oczywiście automatyzacja.

- Rangi typu płeć, wiek, województwo, gry możecie przypisać sobie samodzielnie korzystając z odpowiednich komend, które znajdują się w opisie kanału "Chcę rangę!".

- Serwer cały czas się rozwija i powoli są dodawane nowe funkcje.

Serwer jest dobrze zabezpieczony. Dam z siebie wszystko, by serwer stał 24/7 i szybko nie upadł jak inne podobne serwery.

?
IP: ts3.sgsie.pl

Strona http://ts3.sgsie.pl/
?

Jeśli serwer Ci się spodobał i chcesz zostać Administratorem lub Moderatorem (jedynie po 2 miejsca) musisz spełniać poniższe warunki:

- Pełnoletność (18+).

- Umiejętność rozstrzygania sporów.

- Przestrzeganie regulaminu.

- Karanie użytkowników według taryfikatora, nie własnego "widzi mi się".

- Chęć dłuższej współpracy i w miarę wysokiej aktywności.

- Wysoka kultura osobista i zachowanie poprawnej pisowni w języku polskim.

Mam nadzieję, że będziecie dobrze się bawić na moim serwerze. Pozdrawiam serdecznie VrozaX

371007.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

• 2 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na ts3.sgsie.pl - zapraszam serdecznie!
  • Aive odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli nic nie zmienisz w swoim serwerze to aktualnie moja opinia jest taka.

Poczekalnia brak bota a pod poczekalnią masz kanał muzyczny gdzie nie może wejść zwykły użytkownik.Dobry pomysł :)

Rejestracja zbyt krótko na serwerze żeby uzyskać rangę zarejestrowany.To stwórz rangę zweryfikowany od iluś wejść i po problemie może ktoś chce mieć jaką ma płeć a ty to mu zabierasz.

Wygląd serwera to konkretna porażka może dlatego nikt tam nie siedzie . Zmień to jest to odrażające 

Automatyzacja jest na +

Moja opinia to 3.5/10 musisz zmienić wygląd oraz ustawienie kanałów bo można się pogubić co gdzie popatrz jak wyglądają inne serwery nie mówię aby kopiować ale popatrzeć.

Nie jestem dobry w krytyce więc przepraszam jak coś ująłem źle 

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

Opublikowano

@gruby12393
Więc kolejno tak...
Ile razy wchodziłem na jakikolwiek serwer TS3 tak za każdym razem szlag mnie trafiał, że ledwo wejdę i już łubudubu na słuhawkach/głośnikach. Jak dla mnie Bot na poczekalni nie ma sensu.
Co do kanału muzycznego to musiałem się pomylić z pozwoleniami. Już naprawione.
Rejestracja przecież jest według płci. A czas oczekiwania to kolejna strata czasu, mnie to odstrasza. Wchodzę, chcę wbić do kolegi, który ma kanał i dostaje info, że nie mam uprawnień, a dostanę je jak wejdę 10 razy, albo muszę czekać godzinę. Dla mnie bez sensu.
Nie wiem co jest nie tak z tym wyglądem, mógł byś to sprecyzować??

I co do końcowej oceny...
Ustawienie kanałów?? Masz czarno na białym po kolei Statystyki, Ranking, Administracja, Centrum Pomocy, Poczekalnię, Główny kanał serwera, Strefa Publiczna, Kanał AFK, Muzyka, Strefa VIP, Strefa Prywatna...
"popatrz jak wyglądają inne serwery nie mówię aby kopiować ale popatrzeć." - Cóż właśnie na tym rzecz polega, że ma wyglądać inaczej niż wszystkie. Po co po raz setny ten sam styl kanałów? 

Oczywiście dziękuję za ocenę i mam nadzieję, że jak przeczytasz moje wyjaśnienie to jednak zmienisz trochę zdanie.

371007.gif

Opublikowano

A więc tak :D. 
Wygląd serwera mnie przeraża, już nie mówię o samym wyglądzie spacerów ale o tym, że to wszystko jest zbite w kupę. (Pssss w ts jest opcja tworzenia pustych spacerów.) Spacery również dałbym delikatniejsze, te potrójne linie z tymi kulami, przy każdej nazwie strefy inne znaczki specjalne. Ogólnie ilość różnych ozdób jest przytłaczająca, fajnie jak są ale trzeba we wszystkim zachować umiar. 
Główne kanały serwera do czego mają służyć bo tak nie bardzo rozumiem ich funkcji?
Ikony to chyba jakaś przedwiekowa paczka z neta.
Sporo pracy jeszcze musisz włożyć jeśli chcesz konkurować z najlepszymi ale ze swojej strony życzę jak najlepiej. 

sygnatura.png

Opublikowano

@Wonoace
Dzięki za opinię!

Spacery dałem takie, żeby było jak najlepiej widoczne rozdzielenie każdej strefy, oczywiście o pustych wiem. 
Oczywiście rozważę ich zmianę na delikatniejsze.
Faktycznie nazwy stref to mix okropny, do poprawki...
Główny kanał miał służyć ogólnie znajomym, którzy by chcieli mieć swoje miejsce, bez tworzenia tego w strefie VIP albo prywatnej.
Ikonki w sumie true, ale te są najlepiej widoczne moim zdaniem, też brak  spójności w tym wszystkim...
Aktualnie mam do zrobienia milion rzeczy, a do tego padło auto i wymieniam alternator, akurat jest burza co mi przeszkadza, bo ciasny garaż...

371007.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pokrótce:

- brak licencji. W czerwcu pisałeś że starasz się o wiecej, a mamy już prawie październik

- bot chyba nie działa

- bot do rejestracji i kanałów prywatnych nie działa. Nadawanie rang przez stronę działa

- kwestia gustu, ale każda niemal ikonka z innej kolekcji ?

- opisy kanałów słabo wyglądają na jasnym tle (żółte na białym)

- bot nie aktualizuje statusu administracji (pokazuje Właściciel: Dostępny, choć jest offline)

- !zachodniopomorskie
"SGSiE Bot+": Nie masz uprawnień do użycia tej komendy!

Serwer w zasadzie nic nie oferuje, raptem półtora kółka myszki. Kilka kanałów, brak administracji - wiec po 5 miesiącach online macie rekord: 6 osób. Spróbuj dołożyć do serwera trochę czasu i serca ?

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

Bot musiał się wyłączyć po resecie maszyny, licencji brak, bo jak napisałeś "rekord: 6). Opisy moim zdaniem są całkiem ok i ja nie mam problemu z ich czytaniem. Ikonki Różne ale takie właśnie mi pasowały :)) I co do 

- !zachodniopomorskie
"SGSiE Bot+": Nie masz uprawnień do użycia tej komendy!

To nie ma uprawnień, bo potrzebna najpierw R'ka

371007.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Przywracam na prośbę.

• Aive odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...