Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc ze skryptem

vezemiox123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kubix03 pomóż prosze help bro XD

weź mi tu napisz coś takiego i popraw błędy

command /dajklucz [<text>] [<player>] [<text>]:
    trigger:
        if player has permission "server.keymenu.*":
            if arg 1 is not set:
                send "&8» &cPoprawne uzycie: &4/dajklucz <nick/all> <ilosc>"
            if arg 1 is set:
                send "&8» &cPodaj ilosc kluczy"
                stop
            if arg 2 is set:
                send "&8» &cWykonano komende"

teraz jest tak ze jak pisze /dajklucz wyskakuje to z poprawnym uzyciem i to jest git. Jak napisze /dajklucz (nick) to pisze podaj ilosc kluczy i to tez git ale ja chce by to dzialalo napisz mi to XD i by jak wszystko ladnie bylo by wykonywalo komende execute console command "crate key %player% (i tutaj ilosc ktora tam wpisze gosc)"

Opublikowano

Jeśli chcesz uzyskać pomoc od konkretnego użytkownika to skorzystaj z systemu prywatnych wiadomości – publiczny dział nie jest miejscem od tego. Poza tym... Nie oczekuj od innych, że będą pisali za Ciebie cały kod. "Weź mi tu napisz coś takiego i popraw błędy" jest chyba nie na miejscu. Inni mogą Ci pomóc zrozumieć pewne rzeczy, wskazać błędy, ale nie odwalać całą robotę za Ciebie. Zmień tytuł tematu na taki, który wskazuje na Twój problem i jest skierowany do wszystkich użytkowników jeśli temat ma pozostać w dziale – w przeciwnym razie będę zmuszony przenieść go do archiwum.

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Proszę o pomoc ze skryptem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...