Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za dzienne logowanie

Derenea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201752824-System-NE-i-PD 

Od którego lvl'a to działa? jakie servery obejmuje?. Napisałem do Riot w tej sprawie, jednakże zanim oni odpiszą to pewnie tutaj jakas dobra duszyczka to nieco szybciej wyjasni

Chętnie przyjmę jakies zlecenia OTS (Cena: Do Uzgodnienia)

- Lua, - C++,- Baza Danych

- Konfiguracja VPS/Servera Dedykowanego pod OTS (Linux)

Expie smurfy 30 lvl'e na LoL'u  - zainteresowany? pisz PW.

Opublikowano

Tak jak pisze, grasz mecz, wygrywasz i otrzymujesz nagrode.

Odnośnie bohaterów to masz do wyboru jednego z trzech. Jak już otrzymasz bohatera, to jego "permamentny" fragment trafia do Hextechu, gdzie mozesz

albo na esensje przerobic albo uzyc jako trwałego bohatera.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jezu Chryste... pytanie jest następujące:

na którym lvl'u otrzymuje się mozliwosc udziału w tym programie aka "zaloguj się to dostaniesz nagrode", mam 9 lvl i nic z tego jeszcze nie dostałem, konto ma 2 dni więc musi być jakis lvl cap na to, no prosciej juz sie tego nie da wytłumaczyć, a jak to nie wystarczy to podam przykład, za pierwszy dzień logowania dostaje się:

- losowego marksmana

- XP BOOST 3 DNI

- Skrzynka hextech

ehh, dostałem info ze 15 albo 20 lvl, jak to potwierdze to zedytuje.

Opublikowano

15 lub 20 na pewno nie – mam nowe konto z mniejszym levelem i dostałem nagrody. Jeśli na 9 ich nie dostałeś, obstawiam w takim razie 10 level.

Opublikowano

Ja pierdole, co za ludzie.

1. Nagrody za dzienne logowanie są tylko na Rosji, jest to zachęta do grania tam. Być może mają w planach wprowadzenie tego na EUNE, ale "testować" zazwyczaj testują na RU, takie też info pojawiło się na kilku serwisach (How2Play, Polscygracze) kilka tygodni temu.
  2. Ostatnio Riot troszkę pozmieniał system progresu dla nowych graczy (od 2 do 10 poziomu włącznie): Wcześniej na 3 lvlu dostawało się gotowego do aktywacji sharda Caitlyn (którego mogłeś spalić za bodajże połowę jej wartości), a teraz zapewne już (jeżeli nie to wprowadzą to niedługo) działa to inaczej (tak jak jest w tabeli na stronie suppotu). 
  3. Jeżeli konto zostało założone w czasie, w którym panowały stare zasady (z tą Caitlyn) to będziesz do końca życia miał na koncie stare zasady (nawet jeżeli nie logowałeś się na konto). Ja kiedyś taki problem miałem jak wchodził nowy samouczek, jedno konto założyłem kilkanaście minut przed czasem, drugie w czas i na pierwszym miałem stare zasady (stary samouczek).
  4. Te "Codzienne misje" to tylko i wyłącznie jedna misja: "Pierwsza wygrana dnia" - można ją zrobić nawet na boty i dostaje się za to 400 expa (no i te useless 50 esencji, które można sobie w dupę wsadzić bo postać za 450 to 9 dni gry przy założeniu, że nie wbijemy levla i nie otrzymamy z tego tytułu kapsuły).
  5. Jeżeli w przyszłości wejdzie ten system nagród za logowanie to zapewne będzie tak jak z misjami "PAL" (pol. "Dla nowych graczy") - żeby skorzystać trzeba będzie mieć poniżej 15 poziomu. Tam działało to tak, że jak miałeś 15+ (nie byłeś nowy) to musiałeś grać w premade z osobą poniżej 15 poziomu (nowym graczem) i dostałeś jakieś tam nagrody skromne, a osoba nowa (czyli do 14 włącznie) dostawała za granie z "doświadczonym" (15+) ze 3 permamentne czempiony z górnej półki cenowej.
Opublikowano

Wszyscy tutaj jak jeden mąż napisalismy totalne głupoty. No więc działa to tak:

obrazek1.jpg

obrazek3.png

obrazek2.png

Żeby ten cały "Journey" się pojawił trzeba po prostu użyć emaila który wczesniej nie był używany do rejestracji konta na lol'u - nie wiem czy to bug, czy tak własnie rajot weryfikuje graczy objętych tym programem, co ciekawe jeżeli założymy konto na emailu który już był używany do rejestracji to "LEVEL UP REWARDS" jest takie samo jak dla tych "nowych graczy" ale "Daily Play Rewards" już dla nas dostępne nie jest, albo po prostu tego podglądu nie ma - dziwna sprawa ogólnie.

Edit: gracze bez zakładki "Journey" też otrzymują wszystkie nagrody, ale ni chuja nie ma podglądu na to, czyli to po prostu błąd rajot gejms, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...