Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pora na wolność

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PORA NA WOLNOŚĆ!

Nie wiem czy masz na tyle bogatą wyobraźnię aby wyobrazić sobie serwer który jest nastawiony na jak najlepszą atmosferę i relację Admin - Użytkownik. Też nie jestem pewien czy zastanawiałeś się nad tym jak zrobić taki serwer idealnie. Wszyscy doskonale wiemy, że każdy jest w stanie zrobić serwer na Discordze, ale nie każdy wie jak go zrobić, aby wszyscy byli na nim szczęśliwi i zadowoleni. Z całą pewnością zgodzilibyście się ze mną, że było by super jakby ktoś zrobił taki serwer. 

I tu pojawiamy się my. Jako ekipa 8 osób staramy się stworzyć nieomal idealny serwer społecznościowy na Dscordzie. 

Czytając te zdania możesz sobie zadać pytania.
Czy faktycznie jest on “idealny”? Czym się wyróżnia od innych? Dlaczego powinienem być na nim aktywny?

Mam dla ciebie złą wiadomość. Musisz sam sobie odpowiedzieć na te pytania. Bo tylko twoje subiektywne zdanie pozwoli ci na uzyskanie klarownego obrazu, ale aby go zdobyć wymagane jest zrobienie tego jednego małego kroczku na drodze do wolności. 

Tak. Zgadza się. Jedyny sposób aby odpowiedzieć na te pytania to dołączyć na serwer. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje bo chcemy się rozwijać.

ffffffffffffffff.png

Link do serwera: https://discord.gg/4gd7pap

• Aive zmienił(a) tytuł na Pora na wolność
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...