Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem skript na 1.14.1

xKami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, widzialem ze nie ma poprawnego dzialajacego skripta. ale jak szukalem w internecie to widzialem problemy dotyczace skripta na 1.14 ale od skryptow takich jak jak napisac jakis skrypt 

Opublikowano
Przed chwilą, xKami napisał:

Wiem, widzialem ze nie ma poprawnego dzialajacego skripta. ale jak szukalem w internecie to widzialem problemy dotyczace skripta na 1.14 ale od skryptow takich jak jak napisac jakis skrypt 

No to napisz jakiś taki skrypt, usuń te podstawowe od pluginu Skript i wszystko git. W czym tutaj problem?

Opublikowano

wlasnie tak robilem duzo razy ale nic... a blad sie pojawia gdy uzywam komendy: /sk reload aliases lub /sk reload all

Opublikowano

ale jak zrobilem jakis skrypt i go wgralem. To nie dzialal 

O taki:

#TEST PRZYKLADOWY SKRYPT 1.14

command /test-1.14:
    trigger:
        send title "&a&lSUKCES!"
        wait 1 seconds
        send "&6&lPoprawny Test!"

i jest tam spacja. Nie tab

Opublikowano
Dnia 29.05.2019 o 21:46, Ekrahb napisał:

Wiesz, paroma postami próbowałem Ci wytłumaczyć, że nie ma poprawnie działającego pluginu Skript na tę wersję Minecraft.

Ale dobra, zajmij się tymi skryptami. Powodzenia

A zreszta w skripcie siedzialem troche a to moj najnowszy skrypt: 

Wiec no... Cos tam ogarniam

Opublikowano
1 minutę temu, xKami napisał:

A zreszta w skripcie siedzialem troche a to moj najnowszy skrypt: 

Wiec no... Cos tam ogarniam

Nie rozwiązałeś problemu z pluginem, poza tym odszedłeś od głównego wątku tematu, by dać linka do swojego nowego skryptu, ciekawe.

Opublikowano
2 minuty temu, Ekrahb napisał:

Nie rozwiązałeś problemu z pluginem, poza tym odszedłeś od głównego wątku tematu, by dać linka do swojego nowego skryptu, ciekawe.

wiem, ale chcialem Ci dac przykladowy moj najnowsze skrypt bo pisalem ze mam isc grac w fortnite i pluginy i tp. to nie dla mnie 

Opublikowano

no w tym to masz racje ? ze moglem dac na priv. Nie pomyslalem o tym. Wiem ze skript to syf ale skrypty sie szybko pisze i mozna walnac duzo rzeczy nawet na samym skripcie a nie iles tam pluginow. 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z pluginem skript na 1.14.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...