Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie Z Dziewczyna :)M

3rr0xxxxxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

obrazsz.jpg

Nie lepiej spytać się jej, zamiast lecieć z tym tutaj do nas na forum?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

looool xD xD xD xD

dobra, już skończyłem się śmiać ^^

Więc jedziemy:

Wyjdź z inicjatywą, że może gdzieś wyjdziecie razem czy coś w tym stylu. Może być jakomś większą grupą (jak chcesz żeby szła z chłopakiem) ale wtedy trudniej będziesz miał. Pogadajcie w 4 oczy, a nie na gg -.- spytaj jej o tego chłopaka powiedz, że też się nią interesujesz :)

Albo 2 sposób "na rycerze"

Wchodzisz na lekcje z drewnianym konikiem, i galopem do niej i w usta xD

Sposób "na wiedźmina"

Jedziesz do jej chłopaka, mówisz, że jest wstrętną strzygą i dźgasz do nożem z papieru.

Sposób "na tarzana" (tylko jak masz przy szkole drzewa)

Wbijasz na linie przez otwarte okno i porywasz dziewczynę :D

Sposób chyba już 5

Mówisz jej to co tu napisałeś i mówisz jak bardzo Ci na niej zależy :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

właśnie ! po 1-sze zwiększ masę:D

a tak serio teraz odpuść sobie i tyle, albo podejdź do niej i powiedz by dała upust Twym żądzom xD (tylko się uchyl przed uderzeniem w porę)

LifeSro

FusionRoad

Gość PanAryjczyk
Opublikowano

1. Zwiększ masę.

2. Napij się. ( musisz być pijany )

3. Zagadaj ( powiedz, że ja kochasz i takie tam pierdołu )

Dobra, idę spać.

Opublikowano

dobre ^^ to co ? jedziemy do szkoły ninja xD (masz +1 ^^)

Zagadaj i powiedz jej ocb... z tego co wiem to dziewczyna też jest człowiekiem xD ona normalnie funkcjonuje... powiesz jej to będzie wiedziała czy co i tyle

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

walcz o nią wez laserowy miecz a tak na serio to uważaj bo taka jedna niby się zabujała się w moim kumplu a on patrzył na sms takiej jednej dziewczyny i ta babka która niby się w nim zabujała napisała ze chce go wykorzystac(fajnie to napisałem o.O )

downheader.jpg
Opublikowano

cool_story_bro_trollcat.jpg

A teraz podejdź do niej i zapytaj : Czy twe krowie oczęta zauroczyły się w mym zacnym ciele?

Opublikowano

13 lat to nie jest miłość, co najwyżej jakieś "zauroczenie", tak to już z dojrzewaniem jest. Olej ją, lepiej sobie znajdź przyjaciółkę i jak będziesz starszy to może coś wyjdzie.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Ach te Goski :) Tez znam taka Lafirynde :)xD .Mam pomysl wejdz do klasy podejdz do lawki gdzie siedzi popatrz jej sie w oczy i powiedz jak bardzo jej nie nawidzisz. MOWIE CI DZIALA ! ! ! ! ! ----------sama wroci--------- :)

Opublikowano

cool_story_bro_trollcat.jpg

A teraz podejdź do niej i zapytaj : Czy twe krowie oczęta zauroczyły się w mym zacnym ciele?

To zawsze działa, polecam ^^

Albo...

Jak ktoś kiedyś dobrze powiedział...

Pokaż jej swojego wojofnika w metinie, będzie twoja :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak ktoś kiedyś dobrze powiedział...

Pokaż jej swojego wojofnika w metinie, będzie twoja :P

Tia..:>

Niedawno odkryłem, że to działa niestety tylko na wojowniku body. No i musisz mieć parę kk żeby się z nią ożenić.

Opublikowano

Pokaż jej swojego woja z metina ;) Na pewno ją tym zauroczysz xD

Mam pytanie? Nie potrafisz sam ogarnąć tematu, że pytasz się na forum obcych ludzi których w ogolę nie znasz?

#EDIT to DOWN

błąd i? Nie nabiłem porostu sobie posta... Co mi po 1 poście.. szkoda gadać

Opublikowano

@Up

A ty musisz powtarzać to co inni powiedzieli? Żeby tylko nabić sobie posta?

A i pisze się pokaż nie pokarz....

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie musicie się śmiać z chłopaka zakochał się to się zakochał... chciał , abyśmy mu doradzili co zrobić , dla Tego napisał ten temat na forum nie rozumiem tutaj niektórych. Może i się zakochał , a może to zauroczenie raczej to drugie , ale Ja nie jestem na Jego miejscu , a na Jego miejscu nie wiem za bardzo co bym zrobił , ale jeżeli ma chłopaka to nic bym nie zrobił... ma chłopaka to raczej nie powinien Jej podrywać , bo co On by pomyślał jak Ona by Go dla niego zdradziła ?

Mówisz , że wcześniej Jej nie kochałeś , a teraz się w niej zakochałeś , dla tego sądzę , że to za uroczenia , ale kolego to Twoje życie , na Twoim miejscu bym z nią szczerze porozmawiał na temat jej chłopaka , czy na pewno On się Jej podoba , jeżeli tak to ok zostaw ją i za parę lat znajdziesz konkretną . :P

Opublikowano

Nie musicie się śmiać z chłopaka zakochał się to się zakochał... chciał , abyśmy mu doradzili co zrobić , dla Tego napisał ten temat na forum nie rozumiem tutaj niektórych. Może i się zakochał , a może to zauroczenie raczej to drugie , ale Ja nie jestem na Jego miejscu , a na Jego miejscu nie wiem za bardzo co bym zrobił , ale jeżeli ma chłopaka to nic bym nie zrobił... ma chłopaka to raczej nie powinien Jej podrywać , bo co On by pomyślał jak Ona by Go dla niego zdradziła ?

Mówisz , że wcześniej Jej nie kochałeś , a teraz się w niej zakochałeś , dla tego sądzę , że to za uroczenia , ale kolego to Twoje życie , na Twoim miejscu bym z nią szczerze porozmawiał na temat jej chłopaka , czy na pewno On się Jej podoba , jeżeli tak to ok zostaw ją i za parę lat znajdziesz konkretną . :P

Jakoś tak czytając twój post nie za bardzo zrozumiałem co napisałeś. ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Lepszego tematu chyba nie znajdę ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...