Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z niektórymi filmami na YouTube

SoiThe

Pytanie

Opublikowano

Problem, polega na tym, że nie wszystkie filmy na YouTube mi się włączają. Niektóre odpalam i widzę tylko kółko buforowania i nic więcej. Mogę tak czekać wieczność, a film i tak się nie włączy.
Korzystam z Waterfoxa, ale na Chrome dzieje się to samo. Co może być przyczyną? Jakie rozwiązanie?

NateRobinson_zps5c418c8c.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem pojawia się ciągle na danym filmie czy jest to chwilowe ? 

Internet radiowy/kablowy/czy transferowy z tel?

Mi tutaj wygląda na urwanie połączenia sieciowego, przez co zacina Ci się moment odpalania filmu. Jeżeli odświeżenie strony pomaga to tutaj szukał bym błędu. 

Opublikowano

Odświeżanie nie pomaga. Problem pojawia się cały czas na jednym filmie. Jak raz jakiś film się nie odpali to już ani razu nie chce się włączyć. Internet to neostrada podłączona kabelkiem do kompa.

EDIT: Sterowniki od karty sieciowej mogą robić problem? Bo podłączyłem telefon przez USB i udostępniłem jako modem. Jest on podłączony do neta domowego przez WiFi i na kompie normalnie się filmy włączają, które się nie odpalały.

EDIT2: Dodam, że jak odpalam Chroma, na którym nie mam dodatków to na tych filmach, które się nie włączają normalnie zaczyna na początku lecieć reklama. Tak więc, reklamy się odpalają, a same filmy nie chcą.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...