Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy świat na The-West

pikczer1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Wiem ,że jest temat (Szukasz ekipy do wspólnej gry) nie mniej jednak dziś wystartował świat na The-West, dzieje się to raz na rok więc taki duzy Event dla tej gry. 

Gra The-West jest spokojną grą i nie doceniona bardzo ,ponieważ nie jest tak ambitna jak inne gry online w sensie Via WWW, więc tak naprawdę to gra dla dziadków jak ja czyli osób co mają swoje obowiązki, mało czasu nie mniej jednak chcieli by zagrać coś dla relaksu i popisać czasem z kimś i wspólnie do przodu brnąć ?

Chciałem zostawić ślad dla osób co szukają jakiejś gry wirutalnej gdzie każdy zaczyna tego samego dnia i każdy ma równe szanse ?

W tej grze nie da się przegrać więc jeśli ktoś nie będzie nagle online pare dni to się nic nie stanie ?

Zostawiam ślad po sobie jakby ktoś miał ochotę popykać: 

Nazwa gry:  www.the-west.pl

Kontakt: W grze nick: ProkuratoR17

Zachęcam wszystkich do spokojnej gry jaką jest dziki zachód na THE WEST, Napiszcie do Mnie na nick: ProkuratoR17 a będę wspierał prze całą grę, jestem idealnym sponsorem na grę ? Miły czas i i miła gra, zapraszam gorąco ?

PS. Do admina MPC Forum, jeśli jest coś źle to nie usuwaj tylko daj znać to poprawie czy coś ?

Opublikowano

Ooo! Dawno nie grałam, a już na pewno nowego świata się nie spodziewałam. Można popykać, dzięki za info. Ohio – nadchodzę!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...