Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry wyścigowej

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są realistyczne gry typu wyścigi na PC?

Ważne jest zeby owa gra miała mozliwosc podlaczenia dwoch padów i grania lokalnie na podzielonym ekranie.

Zainteresowala mnie gra Forza Horizon 4, ale nie mogę znaleźć informacji czy gra posiada tryb multiplayer (Dwa pady na usb, siadamy z kolega na kanapie i gramy na podzielonym ekranie).

ie068n.jpg
  • Aive zmienił(a) tytuł na Szukam gry wyścigowej
Opublikowano

Gry wyścigowej nie polecę, bo raczej w takie nie grywam, natomiast jeśli chodzi o Twoje pytanie odnośnie Forza Horizon 4, to według tego:

image.png

lokalny co-op jest niedostępny.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o realizm to można w moich przykładach się kłócić ale sam od siebie polecę:

- Grid 2 - naprawdę fajna gierka, przyjemny system jazdy. Dodatkowo posiada tryb multiplayer.

- Seria Dirt (najlepiej 4 oraz Rally 2.0) - miałem okazję zagrać. Jeżeli masz pada koniecznie spróbuj bo na klawiaturze to katorga.

Z takich starszy serii mogę polecić Colin'a. Stara seria ale naprawdę miała ten swój klimacik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...