Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was graczy. 

Jak myślicie stworzenie serwera Hardcore byłoby dobrym pomysłem? 

Nie EasyHC tylko tak jak za starych czasów żadnych: home, spawn(teleportacja za pomocą różdżki) warp itp. Jedynie tpa. 

W Itemshopie żadne VIP'y, żadnych turbodropów, premiumCase itp. 

Jedynie do zakupienia kolorowy nick, disco zbroja, możliwość pisania na kolorowo i unban jeśli zginiecie. 

Jeżeli serwer Hardcore to wiadomo że bardzo niski drop diament 0.7 złoto podobnie. 

Itemy na gildie również nie byłyby łatwe do zdobycia. 

Bany po śmierci na 24h.

To narazie jest pomysł, napiszcie co sądzicie w komentarzu. 

P.S pisałem na telefonie. 

Gość edzio2678
Opublikowano

Gdzieś już widziałem taki temat, podejrzane.. Całkiem podobny do mojego.

Gość edzio2678
Opublikowano

Cóż za zbieg okoliczności. W każdym razie życzę powodzenia.

Opublikowano

Nie, nie ma problemu. Ale to trochę dziwne. Nawet 48 godzin nie minęło od startu pierwszego hardcora. Niczego nie narzucam, ale to naprawdę dziwne..

Poza tym, jest już podobny temat. Z opiniami, w dodatku.

Opublikowano

Mhm... czyli jak już jest podobny temat to wziąłem skopiowałem go ?

Po za tym nie wiem czy rozróżniasz te dwa serwery czym one się wogóle różnią.

Opublikowano

Wiesz, bo ja nie wiem, cholercia.. Może tym, że kiedyś na hardcorach grało od cholery ludzi, a na Twoim grasz tylko Ty.

Spoiler

image.png

W MOTD napisałeś "survival+gildie", a tutaj (https://www.mpcforum.pl/topic/1658292-zapowiedź18hardcore-xenox) napisałeś Hardcore+Gildie.

Myślisz, że to jedno i to samo? ?

Zbędna dyskusja.

Opublikowano

Tak zmieniłem (to jest różnica) Survival+Gildie i poprosiłem admina o usunięcie tematu.

I chciałem zrobić nową reklame

Więc dyskusje uważam za zamkniętą.

Opublikowano

Z obecnym community to pozdro. Ale być może grało by z 10 osób. Teraz gra kończy się gdy się zdeda i dostanie bana, ban minie i już się nie gra. Myślę, że nikomu w tych czasach  nie chciałoby się kopać koksa przez 20 minut. Obecnt serwer zrobiony tak na odwał. Brak komend /pomoc, "fabryczny" tab z FunnyGuildsów.a9inbt2wwq8djtw4.png 

Jak Twój kolejny serwer też taki będzie to życzę powodzenia.

8aVvxa2.png

Opublikowano

Zrób jeden porządny serwer. Twój poprzedni wystartował 2 dni temu. A teraz wypytujesz czy stworzyć kolejny..

Opublikowano
13 minut temu, Kubix03 napisał:

Z obecnym community to pozdro. Ale być może grało by z 10 osób. Teraz gra kończy się gdy się zdeda i dostanie bana, ban minie i już się nie gra. Myślę, że nikomu w tych czasach  nie chciałoby się kopać koksa przez 20 minut. Obecnt serwer zrobiony tak na odwał. Brak komend /pomoc, "fabryczny" tab z FunnyGuildsów.a9inbt2wwq8djtw4.png 

Jak Twój kolejny serwer też taki będzie to życzę powodzenia.

Plugin został dopiero co wgrany...

Jeszcze nie był nawet konfigurowany.

2 minuty temu, flourke napisał:

Zrób jeden porządny serwer. Twój poprzedni wystartował 2 dni temu. A teraz wypytujesz czy stworzyć kolejny..

Nom wypytuję bo chcę wiedzieć czy ludzie wogóle byli by zainteresowani takim trybem.

Opublikowano

Oczywiście, rozeznanie w terenie jest bardzo istotne. Jednakże w piątek stworzyłeś serwer a teraz wychodzi na to że go olewasz i robisz następny. Z takim podejściem nie wróżę Ci dobrej przyszłości. Staraj się jak najlepiej dopracować ten z którym już wystartowałeś.

Opublikowano

Kiedy Gildie były nie gotowe i serwer wystartował?

Chyba napisałem jak wszedłeś na serwer że resetuje pluginy.

A pod zdjęciem napisałem że serwer nie był konfigurowany?

Znawco...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...