Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodMoon P-Server

LujekV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient jest w czym napisany ? Flash ? To zdekompiluj znajdź klase i sprawdź. Ale ten request wygląda prawie jak w SF

Opublikowano
2 minuty temu, Reveres napisał:

Klient jest w czym napisany ? Flash ? To zdekompiluj znajdź klase i sprawdź. Ale ten request wygląda prawie jak w SF

Nie wiem zbytnio czego szukać w plikach action script XD

dupa

Opublikowano

No to lepiej się dowiedz, bo pisanie priva na podstawie requestów z official serwera jest baaardzo żmudne i czasochłonne.

Opublikowano
1 godzinę temu, Reveres napisał:

No to lepiej się dowiedz, bo pisanie priva na podstawie requestów z official serwera jest baaardzo żmudne i czasochłonne.

Cała struktura gry jest w pliku .js

Ex: http://s1.sfgame.pl/serverstructure.js

Więc nie trzeba mi durnego swfa do reszty 

dupa

Opublikowano

To ty pytasz o tą grę Bloodmoon czy o SF... ? Bo z tego co wchodzilem na tą grę  to jest flash a klienta HTML5 nie widziałem... I widzę że z takim podejściem to ty nic nie napiszesz...

Opublikowano
2 minuty temu, Reveres napisał:

To ty pytasz o tą grę Bloodmoon czy o SF... ? Bo z tego co wchodzilem na tą grę  to jest flash a klienta HTML5 nie widziałem... I widzę że z takim podejściem to ty nic nie napiszesz...

Gry playa games mają zapisaną strukturę w tym pliku tinyisland, sf, itd..

dupa

Opublikowano

Dobrze, ale co z tego że masz struktórę jak nie masz klucza i nie wiesz czym szyfrują requesty. A to chyba już klient gry robi. A w czym napisany jest klient gry ? We Flashu ? (Za wyjątkiem SF'a [Flash/Html5(Unity)C#])

Opublikowano
1 minutę temu, Reveres napisał:

Dobrze, ale co z tego że masz struktórę jak nie masz klucza i nie wiesz czym szyfrują requesty. A to chyba już klient gry robi. A w czym napisany jest klient gry ? We Flashu ? (Za wyjątkiem SF'a [Flash/Html5(Unity)C#])

No właśnie wiem, że nic nie zdziałam bez wiedzy jak szyfrowane są requesty i że szyfrowanie jest w swf :/  

dupa

• 1 rok później...
  • Issia zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...