Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Blokada handlowa perm! Co zrobić?

SpesiB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przychodzę tutaj z tematem, otóż dostałem 1h temu bana stałego na zawsze na wymiany i używanie rynku, nie ukrywam, że troszeczke sie scammowało. Chodzi mi o to, że od dłuższego czasu wgl nie bawiłem się w to, ani nic, lecz po prostu dostawałem skiny od kolegi no drogie, bo typ ma dzianych rodziców, na koncie miałem skiny za 900zł, i dostałem perma, chciałem zapytać czy da się obejść go jakoś czy coś, lub napsiać do support z informacją jakąś, i odbanują, wiem jednak, ze to niemozliwe w 80% dlatego pytam was! jeżeli komuś się uda pomóc i mnie odbanują dam tej osobie, koske 400zł, serio teraz, lepiej dać 400 i mieć 500 i dostęp do konta niż nic, więc prosze o pomoc tylko ogarniętych w tym ludzi!

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na [Steam] Blokada handlowa perm! Co zrobić?
Opublikowano

Dostałem to

Twój przywilej handlowania został permanentnie zawieszony za naruszenie zasad handlu Steam.

Więcej informacji na ten temat: Zasady handlu Steam.

Napisałem im, z jakiego powodu niby dostałem, bo pisałem do ludzi coś w stylu: daj mi skiny, ja ci potem oddam lepsze, i to po prostu głupota ludzka jest nic więcej, ale też wystawiałem przedmioty po wyżsej cenie aby moj ziomek kupowal i w taki sposob zawyzalismy ceny skinów, więc to też moze dlatego, ale pewnie da się jakoś na pewno od tego odwołac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...