Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam full afków do xeno

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś było bardzo dużo udostępnionych, darmowych full afków do xeno. Dzisiaj wszystkie albo nie działają, albo pliki zostały usunięte. Proszę, jeśli ktoś zna jakąś stronę z aktualnymi full afkami, albo sam takową paczkę posiada, proszę się podzielić :D Z góry dzięki!

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, rafaeru napisał:

Nie próbowałem ale to 1 myśl gdzie sprawdzić jak o to zapytałeś. Kiedyś miałem taką paczkę ze skryptami na kompie ale już jej nie mam.

No wlasnie ja juz też hehe. Za czasów hexery miałem. Dzięki sprawdze! 

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Marchwj napisał:

@rafaerumówisz o tych swoich f afkach? Jak tak to mam je na pc chyba, potem wrzucę xd

Byłbym niezmiernie wdzięczny. Przeglądałem Twój stary post chyba ale odnośniki są puste. 

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano
59 minut temu, rafaeru napisał:

Te moje to były na low lvl tam od 1-150 jakoś na MS'a ale ja mówię o takiej dużej paczce co 4 profesje do 400+ lvl

O właśnie takie bym chciał ale i na low lvl się przyda heh :) 

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, rafaeru napisał:

Nieee no, bajka! Jesteś wielki! Ukłon z mojej strony aż po kule same! <3

Edit: Tylko że po wypakowaniu danego afka są aż 3 pliki lua i zapomniałem które dwa do scripts a który do settings

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Tylko musisz pod pasować skrypty pod siebie i naprawić niektóre bo są lipnie napisane poszczególne egzemplarze od solida ale przynajmniej dzięki nim nauczyłem się w końcu tego w jakimś tam stopniu. I też waypointy potrafią być w ścianie i bot sie blokuje, przykład jest w full afku na Hive gdzie bot ma stanąć na npcu i sie buguje więc trzeba poprawić.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Niektóre nawet nie chca sie w scripting zalaczyc w bocie. Od razu wypierdala skrpyt na lewą strone

lil-pump-gif-4.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam full afków do xeno
Opublikowano

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...