Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać bota muzycznego 24/7 na VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście polecam: 

https://github.com/Splamy/TS3AudioBot

Masz tam instrukcję, więc nie pytaj jak to zainstalować tylko poczytaj. (Chyba, że masz jakiś błąd)

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak dodać bota muzycznego 24/7 na VPS?
Opublikowano
2 godziny temu, Nygulka napisał:

@Voslya czy ja napiaslem jak zainstalowac? xD i po drugie napisalem...

Ty często lubisz pytać o oczywiste rzeczy, więc już wcześniej postanowiłem napisać. Niezbyt wiem, co napisałeś ;)

Opublikowano
Przed chwilą, Vosly napisał:

Ty często lubisz pytać o oczywiste rzeczy, więc już wcześniej postanowiłem napisać. Niezbyt wiem, co napisałeś ;)

Ty często lubisz wymądrzać się kozacząc, wcześniej mogłem  Ci napisać, abyś usunęł tutaj konto. Niezbyt wiem, co napisałeś ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Nygulka napisał:

Ty często lubisz wymądrzać się kozacząc, wcześniej mogłem  Ci napisać, abyś usunęł tutaj konto. Niezbyt wiem, co napisałeś ;)

Ciężko nie być mądrym, gdy idiota tworzy temat i trzeba mu tłumaczyć wszystko oraz pokazać dokładnie palcem, co zostało już w linku wytłumaczone. Tworzysz już XX temat na temat kompilacji/stawiania OTS, a dalej nie ogarniasz :?

wcześniej mogłem  Ci napisać, abyś usunęł tutaj konto

Niezbyt wiem, co napisałeś ;)

Opublikowano

I na tym zakończcie tę wymianę zdań, albo przenieście się na PW, bo te posty niczego nie wnoszą do tematu i całkowicie od niego odbiegają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...