Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zanim napiszę czego oczekuję kilka słów o mnie. W świecie metina nie jestem długo, ale zgromadziłem już zasoby, które pozwoliły mi otworzyć niewielki projekt metin2. 

Nie lubię prostaków, buraków, chamów oraz ludzi, którzy  wiecznie coś kombinują i patrzą jak się wzbogacić. 

Chciałbym stworzyć coś większego coś co będzie można stawiać obok najlepszych produkcji na scenie Metin2. 

Nie, nie posiadam kolejnego super projektu, który ma zdominować scenę Metin2. Wszyscy tak piszą, ale i tak jest tylko kilka serwerów, które stoją i można na nich grać.

Na tyle perełek i super produkcji jest to mega i dziwne, ale co ja tam wiem.

Szanuje swój czas. Więc jeśli Twoje pierwsze pytanie ma brzmieć ile będę zarabiał itd to od razu odsyłam Cię do kogoś innego. 

Jaki typ serwera zamierzam stworzyć? To wszystko zależy od tego jak już będzie zespół. Usiądziemy, porozmawiamy i wtedy będzie wszystko jasne. 

Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub chce coś wiedzieć konkretniej o mojej osobie zapraszam do wygooglowania mojego nicku na forach. Poruszam się również pod innymi, ale to zależy od forum. Nie przywiązuje większego wagi do tego.

Jeśli twierdzisz, że kogoś oszukałem, okradłem itd daj dowód w postaci ss z rozmowy. W innym wypadku puste słowa schowaj sobie do kieszeni.

Kogo szukam?

- Osoby która będzie prowadziła social media. 

- Osoby odpowiedzialnej za forum.

- Grafika.

- Pomysłodawcy tzn osoba, która wie co z czym się je. Jakie są oczekiwania itd. 

- Byłoby miło gdyby trafił się również sponsor. 

Co będzie moim zadaniem? Będę zajmował się sprawami technicznymi. 

Jeśli ktoś twierdzi, że mało wiem itd to niech wyjdzie w końcu na dwór.  

Reasumując. Szukam ludzi od wszystkiego. Jeśli nie znajdzie się sponsor no to trudno nie jest on w tym zestawieniu najważniejszy.

Najbardziej należy mi na ludziach z którymi mógłbym usiąść i stworzyć serwer. 

Kontakt:

Forum

GG: 5742375

Od razu piszcie czego oczekujecie ode mnie co oferujecie od siebie no i pytajcie. 

Pozdrawiam, Fana

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukiwana ekipa
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...