Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty darkorbit

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie napiszę - tak, przejrzałem listę botów ale nadal nie wiem które działają jeszcze.

Jeżeli ktoś wie to chciałbym wiedzieć jakie są boty dostępne płatne. 

Nazwa bota, odnośniki do strony, cena licencja ID/e-mail :O 

Wracam po przerwie i może co by przybocił znów :D . Dzięki i pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Vertex: https://vertex-tools.space/bot.php

Bot lata u mnie czwarty miesiąc i w mojej opinii daje radę. Zjada on jednak sporo procesora i ma wiele błędów takich jak częste zwiechy i wylatywanie w promieniowanie czy obieranie sobie wrogiej x-3 jako domyślną gdzie jak ktoś nas zestrzeli to ten do oporu się naprawia na porcie i ponownie ginie. Można ustawić liczbę śmierci po których bot się wyloguje jednak to średnie wyjście.  Może zostało to już naprawione, przerzuciłem się na mniej uczęszczaną mapę i problem przestał występować. Jeżeli będziesz go co jakiś czas kontrolował to śmiało bierz. Zawdzięczam mu fullkę po tym czasie. Nie mam jednocześnie odniesienia bo bociłem tylko Vertexem.

Opublikowano
19 godzin temu, wojmak12 napisał:
19 godzin temu, wojmak12 napisał:

Vertex: https://vertex-tools.space/bot.php

Bot lata u mnie czwarty miesiąc i w mojej opinii daje radę. Zjada on jednak sporo procesora i ma wiele błędów takich jak częste zwiechy i wylatywanie w promieniowanie czy obieranie sobie wrogiej x-3 jako domyślną gdzie jak ktoś nas zestrzeli to ten do oporu się naprawia na porcie i ponownie ginie. Można ustawić liczbę śmierci po których bot się wyloguje jednak to średnie wyjście.  Może zostało to już naprawione, przerzuciłem się na mniej uczęszczaną mapę i problem przestał występować. Jeżeli będziesz go co jakiś czas kontrolował to śmiało bierz. Zawdzięczam mu fullkę po tym czasie. Nie mam jednocześnie odniesienia bo bociłem tylko Vertexem.

15e na miesiac czyli prawie 70 zł troche drogo. Mialem kiedys Kbota z wersja GG dozywotnią za 80 zł. 

Ja bym zaczynał od stare FE + apis i jakieś pojedyncze LF4 gdzie jeden na 9 lvl. Jakies tipy gdzie jaka mapa, boxy/npc lub both i w co leciec w pierwszej kolejnosci?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja używam vertexa od miesiąca i sprawuje się całkiem dobrze. 

Jedyny problem to wrota no to akurat tutaj mocno kuleje ale mam nadzieje, że będzie tylko lepiej :D

Co by nie było i tak taniej wyjdzie Ci kupić konto, przez te linki co dawały 15 lf4 i stara fulke ceny poszły drastycznie w dół

Opublikowano
4 godziny temu, ReDDi napisał:

Ja używam vertexa od miesiąca i sprawuje się całkiem dobrze. 

Jedyny problem to wrota no to akurat tutaj mocno kuleje ale mam nadzieje, że będzie tylko lepiej :D

Co by nie było i tak taniej wyjdzie Ci kupić konto, przez te linki co dawały 15 lf4 i stara fulke ceny poszły drastycznie w dół

U mnie jego mankamentem była beta i gamma. DK były nie do przeskoczenia - wlatywał i stawał w chmurce gdzie po dwóch sekundach baza. 

8 godzin temu, Hogwart napisał:

15e na miesiac czyli prawie 70 zł troche drogo. Mialem kiedys Kbota z wersja GG dozywotnią za 80 zł. 

Ja bym zaczynał od stare FE + apis i jakieś pojedyncze LF4 gdzie jeden na 9 lvl. Jakies tipy gdzie jaka mapa, boxy/npc lub both i w co leciec w pierwszej kolejnosci?

Może jest coś tańszego, ja na prawdę nie śledzę rynku botów. W perspektywie wydania tych samych pieniędzy podczas ataku helisy kupno Vertexa bardzo się opłaca. Jeśli chodzi o bocenie to x-3. Najpierw formacja szkoleniowa>ćma(znacznie szybciej będziesz robił wrota)>ulepszanie dronów/herculesy(wg uznania)>zety po klucze, cdd. Klucze otwieraj za zeusem a jakieś dni lf4 przez łatwy do ich dostęp bym w ogóle olał. U siebie puszczałem go na dzień/dwa npc+skrzynki a potem same npc. 1 konfa z full napędami+1 osłona a druga wiadomo ucieczkowa. Tak na oko pomijając serwer powinieneś wyciągać 4,5k? uri/h. Jeżeli wartość byłaby znacznie mniejsza przyjrzyj się czemu tak jest, może to opcje bota, może wrogi gracz uparł się na Twoją mapę.

Opublikowano
12 godzin temu, wojmak12 napisał:

U mnie jego mankamentem była beta i gamma. DK były nie do przeskoczenia - wlatywał i stawał w chmurce gdzie po dwóch sekundach baza. 

Może jest coś tańszego, ja na prawdę nie śledzę rynku botów. W perspektywie wydania tych samych pieniędzy podczas ataku helisy kupno Vertexa bardzo się opłaca. Jeśli chodzi o bocenie to x-3. Najpierw formacja szkoleniowa>ćma(znacznie szybciej będziesz robił wrota)>ulepszanie dronów/herculesy(wg uznania)>zety po klucze, cdd. Klucze otwieraj za zeusem a jakieś dni lf4 przez łatwy do ich dostęp bym w ogóle olał. U siebie puszczałem go na dzień/dwa npc+skrzynki a potem same npc. 1 konfa z full napędami+1 osłona a druga wiadomo ucieczkowa. Tak na oko pomijając serwer powinieneś wyciągać 4,5k? uri/h. Jeżeli wartość byłaby znacznie mniejsza przyjrzyj się czemu tak jest, może to opcje bota, może wrogi gracz uparł się na Twoją mapę.

Na razie latam na darkbocie (cebula) bo GUI podobne i wychodzi mi na x-8 na streunerach 4.5 k u do 5 / h. Czyli tak jak mowiles. Dzięki, zawsze to jakis plan. Czyli LF4 olać wiec w te prometeusze walic pozniej? Tyle ze dlugo tam trzeba tluc na mapach -B

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja właśnie mam biede na tym x-3 .

Leonek 4x lf4 reszta lf3, 8 irków, szewron i mój max to 3k /h ...

Na boxach na podwajaczu lekko 11-12k /h no niestety jedynie przez 3h później cooldown.

Co do ustawień bota to wszystkie npc poza devo i boss devo wyłączona wyrzutnia (bo po co ), orbitowanie minimalne tak aby zawsze rakietki leciały .

Przy okazji, żeby uniknąć  zbędnego spamu w innym temacie ktoś poleci w co dalej iść? 

Profil pod boxy robie 23 pp aktualnie formacje jedynie szewron, myślę aby skupić się teraz głównie na kluczach podczas złotych skrzynek .

Myślałem nad kupnem pusata i stawianiu bota na x-7 ale nie wiem czy ma to głębszy sens na tym etapie gry

Opublikowano

Bocąc boxy systematycznie jakoś od trzeciej godziny nagroda jest redukowana o odpowiedni %. 

Kiedyś był podobny system z tym, że bardziej bolesny. Wystarczy przestawić konto na pare godzinek na alienki czy tam wylogować i wszystko wraca do normy. 

Dzisiaj spróbuję ustawić timetable aby bot się sam stopował unikając tych redukcji zobaczymy co z tego będzie 

Dlatego też przydałby się pusat bo spearheada puszczać na alienki na pare godzin to totalny waste of time

Ps jego można zdobyć tylko za uri? 

Nie grałem od kiedy pbdobot przestał działać :3_grin:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...