Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiubuń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prywatne serwery to najprawdopodobniej przeszłość, ich twórcy zmieniają tę grę o 180 stopni. A ludziom się to podoba, serio kur*a?! Podobają wam się obracające się wokół własnej osi miecze? Do tego przezroczyste. PRZEZROCZYSTE kur*a! DŻIZYZ KRAJST, bo inaczej się tego nie da skomentować. Do tego te zmienianie miast, tekstur, baśniowe krainy. Więcej nawalcie tych krzaków na drodze do handlarki, WIĘCEJ BO TO BĘDZIE KUR*A PIĘKNIE WYGLĄDAĆ. A potem nie widać postaci po śmierci, bo normalnie topi się w tych teksturach tej trawy. Podkręcenie kolorów do cukierkowych, błyszczenie się itemów jak psu jajca, dziwne kostiumy. Wojownik walczy w stroju plażowym gdzie wszystko ma odkryte? SERIO?! Dziwne wierzchowce, widywałem miotłę. Co my w Hogwarcie jesteśmy?! Małe postacie jako pety? DA FAK CO TO JEST?! Jednym słowem wygląda to jak GÓWNO. Nie dobijajcie mnie tymi kolejnymi "projektami". Został globalny serwer, który nadal trzyma wygląd Metina. Nie pozdrawiam aktualnych twórców prywatnych serwerów.

Zastanawiam się ilu ludzi mnie poprze. Może kiedyś powstanie serwer który będzie godzien mieć w nazwie MT2. No w sumie te nowe serwery, jakieś Valiumy, Esgarothy czy inne pierdoły, nie mają tego w nazwie, to nie jest to Metin2. Wypad z tym gdzie indziej, to jest dział poświęcony Metinowi:)

Opublikowano

No wiesz... Jednak miło, gdy zobaczysz coś nowego na prywatnym serwerze, a nie cały czas to samo. Tak jak napisałeś, został globalny serwer i jeżeli Ci nie pasują te zmiany, to zawsze możesz tam pograć ew. na jakimś klasycznym serwerze (chociaż takowego nie znam)

Mi osobiście nie przeszkadzają zmiany, bo gdybym widział to samo przez kilka lat, to już bym powoli rzygał z nudów =)

Opublikowano

Właśnie tam gram, ale niestety bez inwestowania większej sumy pieniędzy, lub ogromnej ilości czasu nic tam się nie osiągnie. Czasem mam ochotę pograć na czymś luźniejszym. Wchodzę na MPCforum, na rynek Metina z nadzieją, że znajdę coś, no i się zawiodłem, niestety.

Opublikowano

A czemu ten temat ma służyć? Nie widzę tu nawet punktu wyjścia do sensownej dyskusji, a jedynie Twoje żale. Rynek metina jest jaki jest, ale jak widać dalej jest na to popyt, bo inaczej ta gra już dawno umarłaby śmiercią naturalną.

Niemniej jednak - gdybyś chciał podyskutować o wymarzonym serwerze, to tutaj jest już taki temat i nie ma potrzeby tworzenia nowych, względnie merytoryczne wymiany zdań również są dozwolone w tamtym dziale, ale ten wątek nie ma żadnej puenty, poza narzekaniem na wygląd prywatnych serwerów, co jest bezsensowne. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...