Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot

Gość EliteShark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o dokładne wytłumaczenie jak należy skonfigurować bota ..

Moja wersja odpalania (niedziałająca) :

Wkleiłem pliczki z Angelbotem do folderu metka , zaznaczyłem aby plik Loadera był odpalany z Administratora . Odpalam EasyMetin2 wybieram postać loga mnie do gry , odpalam Angelbota i totalnie nic sie nie dzieje . Gdy włącze najpierw angelbota a potem Easy metin to rozpoczęciu pracy Angelbota wyskakują mi "???????????..." . Bawiłem się również ze zgodnością lecz to także nic nie daje ..

Mam Windowsa 7 Home Edition ; ]

Prosiłbym o pomoc ; ) ...

Opublikowano

przed włączeniem bota najpierw musisz włączyć metina... gdy już jesteś na serwerze ,wtedy minimalizujesz metina i włączasz bota... powinien włączyć się normalnie... P.S. jeśli dalej się nie włącza to spróbuj włączyć jako administrator... ja na W 7 sam tak robie(bo inaczej się nie da...)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety pomimo wyłączenie Easy Metin i włązceniue nie patchowanego Metka dalej mam "???"

Opublikowano

Nieumisz czytac albo szukac w TuT Endria wszystko pisze

wymagania maszyna java net framework 3.5 kamer mod lub inne obejscie

@topic bez obejscia nie ma szalenstwa czyli niemasz obejscia sciagnij kameramoda nic niegdzie nie klejaj tylko kamera wklej do metin2 folder ale

przedtem spachuj i storentuj wklejasz kamera zalaczasz go zalaczasz ab wyskocza ci "powiadomienia" klikasz ok potem znow ok i masz menu hacka

ustwiasz 2800 i 5000 naciskasz f6 potem f8 i heya

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

FB na EM@ nie działa. Jśli używasz patcha nowszego nić 2.3 to uruchom grę za pomocą metin2.exe i potem fb. Jeśli nie działa pobierz xAngelBot Launcher i tam nie ma bata, żeby nie zadziałało :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...