Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na przyszły serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam zrobić serwer minecraft. Na razie poszukuję kilku osób do administracji serwera.

Jeżeli jesteś zainteresowany/a przeczytaj wszystko poniżej.

OGÓLNE INFORMACJE O SERWERZE

Tryb serwera nieznany, ale myślę nad trybem MEDIUM  (drop z kamienia, podchodzący pod hard). Na początek mam zamiar startować z hostingu, gdy się rozwinie przerzucę się na jakiś lepszy VPS.

Nazwa serwera pozostaje do wymyślenia. Serwer nie będzie pod to aby tylko sobie stał. Zamierzam regularnie prowadzić na nim różne konkursy, zabawy, ox i inne rzeczy aby zatrzymać graczy na dłużej.

Na ten moment zamierzam zakupić mapę pod serwer, pluginy i reklamę (mam sposób na skuteczną i tanią reklamę). Składka na serwer jest dobrowolna jeżeli chcesz dajesz ile chcesz. Serwer już na ten moment mogę wykupić, mapę już zamówiłem.

INNE INFORMACJE

Na początek spodziewam się na start około 20 osób. Na start planuję przeznaczyć 7 GB RAMU. W raz z ciągiem serwera będę go reklamował. Podczas drugiej edycji spodziewam się jakieś 40 osób.

WYMAGANIA DO ADMINISTRACJI

- minimum 15 lat

- min. podstawowa wiedza na temat komend (BAN/KICK/I INNE PRZYDATNE DLA ADMINISTRACJI!), (większe szanse na dostanie się)

- najlepiej minecraft premium (większe szanse na dostanie się)

- dyspozycyjność! (większe szanse na dostanie się)

- !!!ROZUM!!! (posiadasz rangę, używaj ją jak przystało na administrację!)

- składka (ile chcesz tyle dajesz), (większe szanse na dostanie się)

- promowanie serwera (na forach, fb i innych mediach)

- musisz zachować zasadę ortograficzną! (większe szanse na dostanie się)

- MIKROFON, TS3, DISCROD (OBOWIĄZKOWE)

!!!Ten kto się dostanie na początek będzie miał rangę MODERATOR z czasem kto na to zasłuży AWANS!!!

DOTRWAŁEŚ DO KOŃCA? SPEŁNIASZ WYMAGANIA? Napisz do mnie prywatną wiadomość tam wszystkiego się dowiesz co dalej.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Rekrutacja na przyszły serwer
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...