Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał związany z anime i nie tylko :3

SenpaiTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż posiadam kanał na YouTubie z małą ilościa subskrybcji, ale nawet z fajnym kontentem. Jeśli chcecie mnie wspomóc to nie zapomnijcie o subie z dzwoneczkiem :P;

Aktualnie nowym odcinkiem jest let's play z Minecrafta, ale nagrywam też let's playe, reakcje na anime craki i planuję ożywic serię "A WIĘC TO JEST...", odnośnie recenzji jakiś tam anime aby przybliżyć wam moją perspektywę odnośnie różnych tytułów i oczywiście mój światopogląd.

Jeśli już tu jesteś, i również interesujesz się kulturą Japonii, oraz anime to na pewno zadowoli Cię przyszła piosenka którą planuję wypuścić na 500 subskrybcji, o "lolitach". Tekst gotowy, również bit, potrzeba tylko nowych widzów, i takim właśnie nowym widzem możesz być ty!

Wszelki hejt,  możecie wyładować w komentarzach pod danym filmem, i napisać co mam poprawić :P.

Opublikowano

Emm... właśnie przez content tego pokroju człowiek wstydzi się, że ma takie same zainteresowania, co ludzie, którzy go robią xD

A tak serio... miszmasz jak cholera na kanale, jakieś reakcje, memy, darmowe gierki no i OSU... Ogólnie nic wartościowego. No i "współpraca " z a-o to już zupełnie.

Co poprawić? Gól regularnie ten koper do nagrań, synu xD

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...