Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj kolega szuka dziewczyny

ahahahasmiesznie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzial ze stracil cala nadzieje, troche sie nei dziwie bo ma z 175 cm wzrostu, wmawia mi ze ciagle rosnie no ale wiadomo jak to jest.

Jego pozytywna strona jest to ze ma challengera w lolu i mowi nam wszystkim ze to starczy, ale jak widac nie starcza.

Dlatego chce mu pomoc, prosze jakas sympatyczna loszka napisz do niego Yostyen#4751 

co by tu jeszzcze dodac to to ze ma smiechawy glos, ale no spoko ziomek mowi tez ze jest bardzo przystojny!

pic related jego wymarzona gf, troche badziew bo jkies kreskowki no ale nie mnie to oceniac

star_butterfly_star_vs_the_forces_of_evil_drawn_by_mike_inel__72cce9c2b01734def2167e5b5b160a81.gif

Opublikowano

IKSDE

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Może podałbyś wiek i ile płaci za godzinę znajomości?

Opublikowano
5 godzin temu, ILui napisał:

Czemu ja mam wrażenie, że to jest dla beki? Xd

To wcale nie jest dla beki, postanowilem mu pomoc

1 godzinę temu, Vosly napisał:

Może podałbyś wiek i ile płaci za godzinę znajomości?

chyba ma z 20? nie jestem pewny, ale raczej nic nie placi mowil ze moze boostowac swoja lubę w lolu bo ma challa

Yostyen#4751 to jego discordn

69e0ee1fb99e20fe190fd6a50d714396.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...