Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fpsami po formacie

AirmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu mam problemy z FPSami w CS:GO. Wszystko zaczęło się kilka dni temu, gdy na co dzień mając 80-90 FPS nagle miałem około 40. Polecono mi abym wpisał komendę -disable d3d9ex i przez jakiś czas było ok, ale później niestety znowu FPSy spadły, a jak usunąłem tę komendę -disable d3d9ex to było jeszcze gorzej. Dodam, że z innymi grami nie było problemów. Zdecydowałem się na format, i po formacie reszta gier działa nawet lepiej niż przed formatem ale CS:GO działa nawet gorzej! Mam teraz 10-20 FPS, nie wiem o co chodzi. Tutaj informacje o moim sprzęcie: procesor intel core i3 2.13 GHz, karta graficzna nvidia geforce gt330m, ram 4 gb, windows 7 64bit, wszystko zaktualizowane, sterowniki najnowsze. O co może chodzić? Próbowałem reinstall, reinstalowałem nawet sterownik karty graficznej i nic nie pomogło.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z fpsami po formacie
Opublikowano

Ostatnio był dziwny update po którym fpsy z 300 mi spadły na 150 więc polecam czekać na łatke

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...