Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Majac bodego z szarza i 3stronnym na m1+ , jakiego fmsa brac do pvp i expa? Wg. mnie do obu z sr bo do 3stronnego umki nic nie daja a jak jest z szarza to nie wiem. Odpowiedz uzasadnij

2.Kupowal juz ktos yangi na gold4fast? Po zakupie jak sie z nimi dogadac? Trzeba podac prawdziwy nr telefonu? I jak oni sie ze mna beda kontaktowac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Jeśli do expa to Średnie duże, a jeśli do PvP no to duże um

2. Najlepiej w ogóle nie kupować yang'ów bo ban leci.

Opublikowano

1. Majac bodego z szarza i 3stronnym na m1+ , jakiego fmsa brac do pvp i expa? Wg. mnie do obu z sr bo do 3stronnego umki nic nie daja a jak jest z szarza to nie wiem. Odpowiedz uzasadnij Do pvp z um. Do 3 str dają dmg. Jeśli chodzi o expa to średnie.

2.Kupowal juz ktos yangi na gold4fast? Po zakupie jak sie z nimi dogadac? Trzeba podac prawdziwy nr telefonu? I jak oni sie ze mna beda kontaktowac? Nie mam pojęcia także nie odpowiem.

Opublikowano

To nie wiem juz co myslec o tym fms.

Czekam na kogos kto juz kupowal na gold4fast bo restock na lockerz sie zbliza i jak sie uda to zamowie 25$$ czyli troche yang by bylo ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie wiem juz co myslec o tym fms.

Czekam na kogos kto juz kupowal na gold4fast bo restock na lockerz sie zbliza i jak sie uda to zamowie 25$$ czyli troche yang by bylo ^^

a potem dostaniesz ban i the end ...

Opublikowano

Fms tylko ze srednimi bo jeśli chciał byś dobrego fms'a do PvP to musiał by mieć min. 20um i kd woja / ninji/ sury /szamana /kryta /szycia.

doczonagrafika.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...