Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Easymetin2 0.1.2.1385 (5.0)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj zamiast pójść z v1 po poty to poszedł do m2 i expił na generałach, dziś szedł z v1 do jinno jak zbrakło potów a jestem z shinsoo

33udi79.jpg

Opublikowano

No kolejna modyfikacja. Może poprawiło się przechodzenie z M1 do M2 :)

THX

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Zakładam ten temat ponieważ mam od teraz taki błąd z EasyMetin2 gdy go włącze to pokazuje mi sie jakies inne okienko oto i one:

592a425a116c2_post-122976-127766460093_thumb.jpg

Za pomoc dam ++ jak rozwiazać ten problem

TAK JEST Z KAŻDĄ WERSJA KTÓRĄ SCIAGNE

Opublikowano

SUPER!! Działa Mi!!:D Banał W obsłudze!;d

A zrobiłem tak ( By uniknąć Niemieckiego błędu )

Usunołem całego Metina2 z Komputera oraz Bota którego nie umiałem uruchomić przez Niemiecki błąd I Zostawiłem tylko instalki tych dwóch rzeczy.

Na dysku C zrobiłem Folder o nazwie Gry.

W Nim zainstalowałem te dwa foldery z instalek tzn. Metina i Bota. (W Folderach)

I przy instalacji Bota w ostatniej zakładce z Przeglądaniem ( Tu gdzie się wybiera miejsca czegoś tam.... ) Wybieramy Ten folder w Grach z Metinem.

A przy wszystkich innych Normalnie dawałem Gry.

Uruchamiamy normalnie Bota I wszystko powinno działać sam obczajałem to pół dnia.

Dlaczego mi się ścina po zalogowaniu na postać??

Dla tego bo gramy na pełnym ekranie zmieniamy w Config na 800 X 600 i Windows Mode dajemy potem Ok i włączamy Patch Uptrade Włączy się nam Metin i wyłączamy Go.

Na tyle.

Wszystko sam robiłem myślę że pomogłem ;D

I większości błędów z którymi macie problemy są tuta ; http://www.mpcforum.pl/topic/152197-pldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq-lista-hackow-do-em2/

Sorry że wklejam ;D

Andrzejt17 Czy mogę rozrzucać na forum Twojego bota + Twój Poradnik?

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

szeler - funkcja edytuj istnieje. Widzę, że masz win7. Uruchom instalke jako administrator (powalone w nowszych windowsach). Może pomorze, może nie. Ale jak ja instalowałem na win7 to zawsze brałem jako admin i żadnych błędów nie było. Chociaż mi to wygląda tak, jakbyś nie miał na kompie zainstalowanych języków lub packów (java lub net framework).

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jave Mam Net Framework mam od 1.0 do 3.5 bo patrzyłem w systemie niewiem od czego takei coś jest.Może Andrzej bedzie wiedział jak bedzie moze da coś znac:)

@edit A MI KTOŚ POMOŻE BO NIEWIEM U MNIE Z CZYM PROBLEM TKWI

Opublikowano

andrzej wracanie na expowisko (loch malp latwy) niedziala jak kupuje potki to potem wraca w miejsce 150 , 262 ( krolestwo chunjo niewiem jak inne ) :P

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

Bot jest po prostu zajebiaszczy!! Dzięki niemu jestem 30kk+ do przodu i to przez 2 dni xDD Na dzikusach dropią marmurki,k.k,kzz itp to sie sella ;D Teraz na 2 kontach FB cisne :DD

Opublikowano

Mam pytanko.

Jak ustawić żeby Bot zbierał Yang I Medale Konne puściłem na Loch łatwy dałem wszystkie rzeczy ignore i tylko Medal Konny Pick a jak z yangami?..

Ok umiem już ;d.

ToBe ja mam tak że w Chunjo puściłem się na łatwy skończyły się niebieskie kupił je potem polazł na Zaprzysiężone....

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

Andrzej mam pytanie :D

jak zrobić żeby okno gry na bocie było w window modzie a nie na full screen ? zmieniłem tam w folderze co ma metin2client.bin do bota w confing ale to nie pomogło

POMÓŻ! xD za bota +

Opublikowano

kamiel121 - napisałem, że to nie działa bo Ci z TEM2 nie dopracowali tgo.

tk371 - nie łudź się

szeler - zmień z english na polski. Jak się nie da usuń WSZYSTKIE! em2 jakie masz na kompie albo zainstaluj go do innej niż wsystkie lokalizacji - nie nadpisuj starego em2.

Brasai - jeżeli na MPC to czemu nie? Przecież on jest robiony dla was i z myślą o was.

ToBe - to samo co do kamiel121

Porada: Jeżeli wysyłacie bota poza miejsce, gdzie są handlarze to zaopatrzcie go w dużą ilość mikstur i tyle. Jak już mu się skończą to dacie, żeby tam kilka kupił i już będzie expił w bezpieczniejszym miejscu bo nie wróci na stary spot (wykorzysta te same kordy co na spocie tyle, ze na mapie gdzie robił zakupy).

EDIT:

dzuniek12 - uruchom config.exe i wyskoczy program do konfiguracji gry. Tam wszystko zmień.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ok działa dziala ale mam problem gra sie uruchamia prez EM2 iii jest to okno od logowania i nie moge w zaden serwer wejsc nie moge wybac o co z tym chodzi?

@Edit

Działa THX:)

Opublikowano

Endrju mam taka jedna uwage.. otoz gdy gram na full ekran to sa straszne lagi i jeszcze gdy EM2 zminimalizuje na full ekran to potem gdy chce go wlaczyc to nie chce....;/ A gdy zminimalizuje okienko ExpBota to nie ma lagow ale nie mozna znowu wejsc na EM2 gdy jest zminimalizowany . Jeszcze jedno pytanko.. jutro wychodzi S24. Phantos.. Czy bedzie normalnie serv w tej tabelce servw? czy jakas aktualizacja?/

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

ToBe - oczywiście, że jest :) Tylko musisz wybrać czy ma się instalować :P

MatixPROja - czemu nie możesz pobrać?

szeler - musisz chwilkę poczekać

malanga22 - FAQ I, 23, 24. Będzie aktualizacja.

Opublikowano

Siema mam problem z EasyMetin2 jakieś kilka dni temu mi chodził na innym dysku twardym lecz się spalił wsadziłem inny dysk zainstalowałem Windowsa Xp sp3 sterowniki a na końcu przerzuciłem z laptopa 2 foldery Metka i EasyMetin2 ( wrzuciłem na laptopa te 2 pliki ze starego dysku ale to dawno i jest on działający ) odpalam bota wraz z auto-logowaniem postaci włańcza się okno metka i nie zaloguje postaci na nic nie reaguje wpisuje hasło i login wybieram postać , kiedy już się wszystko załaduje brak oznak bota nie przechodzę przez ścianę , nie pokazuje mi tej mapki gdzie wybiera się opcje , ustawia zasięg expienia , i tam gdzie jest guzik PLAY może mi coś poradzicie zaraz zainstaluje (netFramewotka 4.0 odnowa metina zpatchuje go zaloguje na postać , wyłączę metka i torrenta a następnie zainstaluje EasyMetina ) Może mi coś poradzicie z góry thx

Instalacja frameworka na 100% pomoże. I nie spamuj mi w kazdym temacie zią.

Opublikowano

andrzejt17 zrobisz aby na bocie można było gra na S24?

Będziemy bardzo wdzięczni!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Helter Skelter - jak jaki nr patcha? Obecnie jest 3.0

bloomm - jak wyjdzie s24 to będzie.

MatixPROja - przez co pobierasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...