Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-Wygoda.pl

kwake

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer wygląda bardziej jak serwer dla znajomych a nie serwer publiczny. W dzisiejszych czasach bot automatyzujący to podstawa, nie musi on wysyłać spamu do użytkowników.... to tylko kwestia tego jak go ustawisz a jest bardzo pomocny przy prowadzeniu serwera. Wchodząc na serwer nie znalazłem żadnego  "Centrum Pomocy" nie wiem totalnie gdzie się zgłosić chociażby po rejestracje, nie mówiąc już o kanale prywatnym co mogłoby być wykonane przez bota gdybyście takowego posiadali. Głupi AutoPoke może bardzo ułatwić życie administracji i użytkowników. Co do samego wyglądu to nie będę czepiał się spacerów czy czegoś w tym rodzaju ale strefa kanałów prywatnych wygląda okropnie, brak jakiejkolwiek numeracji sprawia, że wygląda to jakby ktoś dla zabawy narobił kanałów dla zabawy.  Kolejnym z minusów jest brak jakiegokolwiek regulaminu. Czyli mogę wejść i robić co dusza zapragnie? No i oferta slotowa. Nie opłaca się prowadzić serwera publicznego na takiej ofercie. 
Jak dla mnie serwer wymaga jeszcze sporo pracy ale ze swojej strony życzę powodzenia w dalszym rozwoju projektu. 

sygnatura.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...