Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lektorem w grach

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy wybrałem dobry dział więc jeżeli zły bardzo proszę o przeniesienie do dobrego, do rzeczy.

Grając w gry typu Fifa 19 nie słyszę dźwięku komentatora czy to po polsku, angielsku, czesku, francusku dosłownie żadnego nie słyszę za to słychać otoczenie tzn. kibiców, kopanie piłki, trafienie w poprzeczkę etc. W karierze Alexa Huntera nie słyszę dialogów, są tylko napisy, natomiast w League of Legends normalnie słyszę Panią "komentatorkę" i naprawdę nie wiem czym to może być spowodowane, patrzyłem sterowniki niby wszystkie są aktualne może jakiś spec, mądra głowa naprowadzi mnie na rozwiązanie.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli problem pojawia się tylko i wyłącznie w Fifa?

Jeżeli inne gry to podaj czy to są gry spiracone, czy legalne. Bo przy spiraconych to nie ma co komentować. W przypadku legalnych ciężko stwierdzić, spróbowałbym z reinstalem danego tytułu.

Opublikowano

Problem występuje w takich grach jak np. Fifa, NBA są to legalne natomiast ostatnio na spróbowanie pobrałem taką grę "Jump Force" i tam również występuje tego typu problem, lecz akurat ta gra jest spiracona.

EDIT:

Dodam tylko, że problem występuje również w starszych tytułach fify (17, 18) z czego 18 jest spiracona.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z lektorem w grach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...