Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafted.pl rekrutuje na TECHNIKA, programiste, budowniczego, grafika [800+ online]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K8GIACb.png.54dea54a8706034c8f3f99e2bab5777e.png

Witajcie!

Na początku się przywitam. Jestem Pjo i jestem właścicielem sieci Crafted.pl, której historia jest długa i bogata. Obecnie współpracują z nami dwaj minecrafterzy z kanałami ponad 1mln subów.

Trzeba się rozwijać. Dlatego napisałem to ogłoszenie. Szukam osób, które lubią robić lepiej i więcej od innych

Potrzebuję zapełnić następne stanowiska:

1. Technik

Obecnie bardzo mocno poszukuje osoby do konfiguracji pluginów wg. moich wytycznych!

Wymagania:

●  Samodzielność

●  Poczucie estetyki (ładne wiadomości, gui itp.)

●  Kreatywność przy wymyślaniu ciekawych rozwiązań

●  Obycie w publicznych pluginach i konfiguracjach

●  Bycie bardzo dokładnym (nie zrobienia błędów w przypadku configu bez dostępu do pluginu)

●  Znajomość podstaw optymalizacji

Oferujemy:

●  Udział w tworzeniu dużego, profesjonalnego projektu - Twoja praca nie pójdzie na marne. Nie będzie to kolejny serwer który zniknie miesiąc po otwarciu.

●  W przypadku dłuższej współpracy wynagrodzenie

●  W przypadku dłuższej współpracy range na serwerze

Nie będę ukrywał iż technikowi nie dam od razu rangi, wraz z dostępem do danych. To byłoby szaleństwem. Na początku współpraca odbywałaby się na zasadzie zdalnej konfiguracji poszczególnych pluginów wg. zaleceń.

2. Programista Javy

Szukamy ludzi doświadczonych, niebojących się sprostać nowym wyzwaniom. Projekty jakie tworzymy wymagają dobrego podejścia do planowania i kreatywności do obchodzenia ograniczeń minecrafta. Do tego przez dużą liczbę graczy bardzo ważna jest jak największa optymalizacja kodu.

Wymagania:

●  Bogate portfolio

●  Doświadczenie z PaperSpigot'em/BungeeCord'em

●  Umiejętność stosowania optymalnych rozwiązań

●  Doświadczenie z wieloma technologiami

●  Umiejętność oszacowania czasu swojej pracy

●  Cierpliwość

●  Dobry kontakt

Oferujemy:

●  Stałą współpracę
     ●  Wynagrodzenie (możliwa nawet umowa zlecenie lub B2B)

3. Grafik / Web Designer

Szukam osób które dobrze radzą sobie z ogólnie pojętą estetyką. Chcę stworzyć zgodny wizerunek sieci.

Co chcę stworzyć:

●  Ubrania, oraz gadżety związane z siecią

●  Nowy wizerunek - logo

●  Projekt strony głównej

●  Projekt przejrzystego sklepu sms

●  Projekt stylu na forum IP.Board

(Nie musisz umieć wszystkiego naraz. Uważasz że jesteś w stanie podjąć się chociaż 1 z wyżej wymienionej rzeczy - Napisz do mnie)

Oferujemy:

●  Udział w tworzeniu dużego, profesjonalnego projektu

●  Możliwe wynagrodzenie

4. Budowniczy

Wymagania:

●  Poczucie estetyki

●  Umiejętność trzymania się wytycznych

●  Doświadczenie w budowaniu serwerów (nie jest niezbędne ale mile widziane)

●  Umiejętność obsługi WorldEdita i VoxelSnipera (dodatkowe pluginy mile widziane)

Oferujemy:

●  Udział w tworzeniu dużego, profesjonalnego projektu - Twoja praca nie pójdzie na marne. Nie będzie to kolejny serwer który zniknie miesiąc po otwarciu.

●  Możliwa ranga na serwerze

●  Możliwe wynagrodzenie

5. Kreatywnych ludzi

Pojęcie bardzo szerokie. Chętnie poznam wszelkie kreatywne osoby związane ze środowiskiem minecraftowym. Wiele serwerów wymaga pisania zadań, opisów itd. Wszelka pomoc w tym jest bardzo mile widziana. Także jeśli miałeś/masz serwer, który był w jakiś sposób unikatowy, spróbuj do mnie napisać. Jak mi się spodobają Twoje pomysły, to może coś razem podziałamy. 

Masz jakieś dodatkowe ciekawe umiejętności, lub pomysły które pomogą rozwinąć sieć? Też zapraszam. Jestem otwarty na nowe osoby🙂

6. Web Developer

Zostawiam to na koniec, gdyż póki co nie mam osoby która by mi zaprojektowała strony do zakodowania. Jednak jeśli jednocześnie potrafisz zaprojektować i zakodować strone - napisz. Mam swoją wizję którą trzeba przenieść do kodu.

Kontakt:

Zostawcie swojego discorda tutaj, lub w wiadomości prywatnej!

Serdecznie zapraszam do kontaktu 😉 

• 6 miesięcy temu...
  • Rayzer. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

To jest mój prywatny discord, nie serwer. Raczej problem jest u Ciebie, bo zostałem dodany przez pare os. A Twoje zaproszenie mi nie działa 😛

Opublikowano

Potwierdz na discordie.

PolakWariat#5251

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie zająłbym się wykonaniem strony 😄. Napisz tutaj na mpcforum lub dodaj mnie na discordzie graba4#1948. Tam omówimy szczegóły, pokażę ci swoje portfolio i być może się dogadamy.

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Crafted rekrutuje na PROGRAMISTE, budowniczego, grafika, oraz technika
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

Czy jest to nadal aktualne? ;D (Budowniczy)

Jak tak to : Mroczna Elfka#0917

Dodałam ciebie na dc ale mogłeś nie zauważyć patrząc na to że inni ludzie też ciebie dodają 

Opublikowano
22 minuty temu, Pjo_PL napisał:

Obecnie bardzo mocno poszukuje osoby na stanowisko technika, do konfiguracji pluginów wg. moich wytycznych!

Jest tam tyle do pozmieniania, że nie wiem czy by się komuś chciało.

• Pjo_PL zmienił(a) tytuł na Crafted.pl rekrutuje na TECHNIKA, programiste, budowniczego, grafika
Opublikowano

Nie mam dobrych wspomnień odnośnie tego serwera dużo błędów notoryczne bagowanie w blokach (furtkach), mechanizmów nie można zrobić takich jak segregator itemów dropu bo jest limit 5 lejków na chunk. Poza tym niektóre zasady tego serwera są śmieszne i nie logiczne jednym słowem Administratorzy położeni niżej niż Pjo_PL robią co chcą nie spodobasz się czymś Moderatorowi Madzi (Teraz może jest wyżej w administracji) i odrazu masz uprzykszane życie a tłumaczenia są jasne.

MPCForum Baner (4).png

• Pjo_PL zmienił(a) tytuł na Crafted.pl rekrutuje na TECHNIKA, programiste, budowniczego, grafika [800+ online]
Opublikowano

Ten temat nie jest dyskusją na temat serwera. Natomiast rzeczy jak blokowanie się w furtkach, czy limit lejków / pistonów / redstone jest spowodowany tym jaką grą jest minecraft. Nie wszystko da się zrobić idealnie, a limity są po to, aby po prostu nie było lagów. Prowadząc większy serwer czasem trzeba kompromisów.

Co do administracji to istnieje forum i skargi na administracje. Nie jesteśmy głusi na graczy, i zawsze jak coś się dzieje polecam tam pisać.

Opublikowano

Rozumiem @Pjo_PL , Ale nie mam juz po co pisać bo większość pracy popsuł twój administrator. 😆

#Nie odpowiadam dalej aby nie dostać upomnienia od forum.

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...