Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.eu [Medium]

VolTwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo..png

Prezentacja:

https://prezentacja.restivia.eu/

Strona główna:

http://restivia.eu/

http://restivia.eu/account/register

Forum:

https://forum.restivia.eu/

Facebook:

https://www.facebook.com/restiviaeu // konkursy - zapraszamy ;)

TeamSpeak3:

origon.pl

Start:

20/04/2019 18:00

Administracja:

[GA]Shaggy - Technik, Właściciel Projektu

[GM]VolTwins - GameMaster, odpowiedzialny za kontakt z graczami

[GM]Kushi - GameMaster, odpowiedzialny za kontakt z graczami

[GM]Chris - GameMaster, odpowiedzialny za kontakt z graczami

SS weryfikacyjny:

11111.png

222.png

Opublikowano

Zapraszamy do gry. Trwa właśnie Wydarzenie Wielkanocne w którym możecie zdobyć wiele ciekawych przedmiotów całkowicie za darmo.

Wierzchowce, pety, kostiumy, dodania do kostiumów. Wszystko dostępne u Zająca Wielkanocnego w Pierwszych Miastach.

Co do organizacji? Wiele ludzi nie potrafi mi nadal zaufać. Robię jednak wszystko co mogę aby serwer był dobry, codziennie wprowadzane są aktualizacje.

Po poprawie wszystkich błędów ruszymy z reklamą do tych 600 + osób online.

Dziękujemy wszystkim aktualnym graczom za zaufanie. Nie reklamujemy póki co serwera, od startu mamy równą (czasem nawet rosnącą) liczbę osób. Dla mnie jest to niesamowite.

Do zobaczenia w grze!

Pozdrawiam,

Shaggy

Opublikowano
12 minut temu, ŚlimaG napisał:

Zapraszamy do gry. Trwa właśnie Wydarzenie Wielkanocne w którym możecie zdobyć wiele ciekawych przedmiotów całkowicie za darmo.

Wierzchowce, pety, kostiumy, dodania do kostiumów. Wszystko dostępne u Zająca Wielkanocnego w Pierwszych Miastach.

Co do organizacji? Wiele ludzi nie potrafi mi nadal zaufać. Robię jednak wszystko co mogę aby serwer był dobry, codziennie wprowadzane są aktualizacje.

Po poprawie wszystkich błędów ruszymy z reklamą do tych 600 + osób online.

Dziękujemy wszystkim aktualnym graczom za zaufanie. Nie reklamujemy póki co serwera, od startu mamy równą (czasem nawet rosnącą) liczbę osób. Dla mnie jest to niesamowite.

Do zobaczenia w grze!

Pozdrawiam,

Shaggy

Ale jak zostawiasz w cliencie rzeczy typu nazwa serwera po zmianie kanału to Shivia to wiesz, tak średnio 

Opublikowano

Nie miałem po tym serwerze żadnych oczekiwań i się nie zawiodłem (a raczej zawiodłem się aż za bardzo, ale w innym kontekście).

Opublikowano
4 godziny temu, Lajk™ napisał:

Ale jak zostawiasz w cliencie rzeczy typu nazwa serwera po zmianie kanału to Shivia to wiesz, tak średnio 

Używałem jednego kanału gdy tworzyłem serwer. Zapomniałem sobie o tej zmianie kanału szczerze mówiąc. 

1 godzinę temu, Zatoxxx napisał:

Jak ktos zamierza tu grac.. to niech pierw sprwadzi forum dzial z bugami ja pierdole ile bugow :)) az smiac sie chce..

Codziennie są aktualizację. Dziś już 90% błędów będzie poprawione.

Opublikowano

Hej wszystkim!

Moje zdanie na temat serwera,

nie grałem w Metina przez ostatnie trzy lata, szukałem czegoś "starego" co by przypominało starego dobrego metina, ale żeby również zaskoczyło mnie czymś nowym. Tu pojawiły się misje, ciekawe, nie za łatwe, nie za trudne. Expienie trochę wymaga czasu i cierpliwości bo niestety wielu graczy jest niekulturalna i ksuje spoty, metiny. Nie rusza mnie to bo nie mam zamiaru być top10, czy też nawet top 1000, a czerpać radość z gry. 

Serdecznie mogę polecić serwer wszystkim, którzy może tak jak i ja szukają serwera medium.

Dzięki serwerowi nawiązałem kilka fajnych znajomości i tworzymy z chłopakami, i dziewczynami dobry zespół. 

Nick w grze : B0R. przez 0 nie O :) 

Pozdrawiam! 

Lajkuję za pomoc,

pomagam,

rozmawiam,

rozwiązuję problemy... :)

securid.jpg 70lvl SecurID mental - OFF. ( PL )

Zbieram PLUSY, a także daję...

Opublikowano

Lata lecą, a ty dalej jaki byłeś taki jesteś. Jak nie kopiowanie wszystkiego z balantii to potem z Vesterisu. Kradzież tekstur, systemów, rozwiązań w rozgrywce, a teraz nawet gifów w prezentacjach wydarzenia?

MJuKqYm.jpg

Opublikowano
11 minut temu, Endymion napisał:

Lata lecą, a ty dalej jaki byłeś taki jesteś. Jak nie kopiowanie wszystkiego z balantii to potem z Vesterisu. Kradzież tekstur, systemów, rozwiązań w rozgrywce, a teraz nawet gifów w prezentacjach wydarzenia?

MJuKqYm.jpg

Dnia 22.04.2019 o 16:34, ŚlimaG napisał:

Używałem jednego kanału gdy tworzyłem serwer. Zapomniałem sobie o tej zmianie kanału szczerze mówiąc. 

Codziennie są aktualizację. Dziś już 90% błędów będzie poprawione.

Uzylem jednej grafiki inc xD

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...