Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak. Już od kilku miesięcy mam taki problem: 

Pobieram Optifine/Forge/Labymod zgodnie z instrukcjami poradników na YouTube i nie tylko, wszystko robię dobrze, z resztą nieraz wczesniej to robiłem z powodzeniem. Ale przechodząc dalej, instaluję  Optifine/Forge/Labymod i niby wszystko ok. Jest napisane "Succesfully Instaled" czy jakoś tam, ale wersji minecraft z Optifine, Forge czy też Labymod nie ma nigdzie w luncherze, w opcjach uruchamiania, w folderze versions również. Co ciekawe jeżeli spróbóje zainstalować jeszce raz i wejdę w zmianę folderu w jakim ma się pojawić zainstalowany plik (docelowego), kliknę ".minecraft", a następnie w "versions" to"Optifine 1.13.2" jednak tam jest. Podsumowując:

W wersjach minecrafta nie ma tej nowo zainstalowanej wersji, a przy wybieraniu punktu docelowego instalacji tego pliku jednak tam jest. 

Moim zdaniem nie ma to wogóle sensu, nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, może ktoś z was miał taki problem? Pomożecie? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czkczk... rozpisałeś się jak niewiadomo co ale jaki masz launcher? premke?bo niektóre mają defaultowo inną lokalizacje plików mc, a oprócz tego labymod to labymod a nie optifine, pewnie instalowałeś optifine wcześniej i ci plik został

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...