Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pluginu na informacje o graczu na czacie

Gajwer05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tworzę własny serwer minecraft i poszukuje pluginy dzięki któremu po najechaniu na gracza na czacie wyświetlają się o nim szczegółowe informacje takie jak np. stan konta, miejsce w topce, itp. Bardzo prosił bym o pomoc ponieważ zależy mi aby ten plugin zawitał w moich plikach. Dziękuje.

Opublikowano
16 minut temu, sk8erace1 napisał:

Nigdy nie słyszałem o takim pluginie. Miejsce w topce (jeżeli używasz funnyguilds) możesz sprawdzić komendą /info <nick>. Co do stanu konta to polecam /whois <nick>.

Jest taki plugin nwm czy ogólnie dostępny dla wszystkich lecz grałem na serwerze gdzie takie coś było ogólnie to tworze skyblock i ten plugin dużo by ułatwił dla innych graczy gdyż mieli by wszystkie informacje o kimś jednym ruchem myszki. Jeszcze poszukam a jak nie to może ktoś mi go napisze.

Ogólnie to znalezłem go https://www.spigotmc.org/resources/hoverchat.40045/ wiec temat zamknięty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...