Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w sprawie VAC'a

Kateshii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pożyczyłem konto koledze i dopiero po 2 miesiącach zalogowałem się na konto. Dostałem taką informację. Z tego co czytałem na internecie to powinno co najwyżej cofnąć rangę, zwycięstwa etc. Czy to oznacza, że to na tym koncie jest VAC i takie same powiadomienie dostaje osoba, która czitowała czy coś się zepsuło? Miał ktoś do czynienia z taką sytuacją?

57257079_313939239282170_2719197873030823936_n.png

Opublikowano

Nie jedno krotnie miałem taką sytuację. W takim przypadku cofa Ci ilość meczy zagranych z cheaterami i znika Ci ranga musisz zagrać jednego mm'a żeby z powrotem wróciła. VAC Ci nie grozi chyba że na twoim koncie ktoś cheatował.

Opublikowano

Twój kolega grał z oszustami w drużynie jak i sam używał cheatów. Jeżeli się nie mylę, to ten napis VAC na czerwono informuje Ciebie, że została nałożona kara na Twoje konto.

185241494535326637230.png

Opublikowano

Jednakże VAC jest już przyznany, nie mogę zagrać żadnego mm'a. Możliwe, że osoba grająca na tym koncie w tym czasie miała mecz z cheaterem w drużynie oraz sama cheatowała?

@edit wybacz N3ST0 nie odświeżyłem zanim napisałem. Temat chyba do zamknięcia, napisałem jeszcze do supportu, zobaczymy co powiedzą. Dzięki za pomoc!

Opublikowano

Vaca nie da się usunąć. Twój ziomek musiał cheatować i zostało to wykryte, innej opcji nie ma.  Za mm z cheaterami w teamie nie banują konta. Kup lepiej nowego cs'a.

na profilu steam możesz sprawdzić czy kara jest z ow czy nałożona przez wewnętrzny system

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Opublikowano

Podejrzewam, że jest jak N3ST0 napisał. To ładnie sobie musiał polecieć, muszę z nim pogadać :) Na szczęście to nie moje główne konto, więc jako tako bólu nie ma. 

Opublikowano
9 minut temu, N3ST0 napisał:

@Kateshii

Jeżeli masz ten sam numer telefonu przypisany do obu kont, to radziłbym zmienić na głównym, bo jeżeli jeszcze nie dostałeś bana to dostaniesz też i na nim. 

Dzięki za uprzedzenie. Na szczęście numeru również nie miałem przypiasanego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...