Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam technika, który piszę pluginy do Minecraft'a.
   --«»-----------------«»----------------«»--

Zależy mi by technik pisał pluginy z pasji a nie dla pieniędzy, ponieważ nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na plugin skoro wiem że wśród zgromadzonych napewno znajdzie się jedna osoba która z przyjemnością napisze mi ten plugin bez żadnego wynagrodzenia pieniężnego.

--«»-----------------«»----------------«»--

Więcej informacji propo pluginu ustalę z osobą chętną napisania pluginu.

~MrLokumi

No Siemson!

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam technika
Opublikowano

:O na takie ogloszenie czekałem latami, wkońcu będę miał okazje rozwinąć swoją pasję ,co ja piszę rozwinąć skrzydła ucząc sie nowych i pożytecznych rzeczy , bede mial okazje wspołpracy w doborowym zespole , pod kierownictwem i butem wykwalifikowanego Kierownictwa szefa międzynarodowego kierownictwa. bla bla bla

ty z tym tak na serio , widziałem wiele ,wspolprace opierajaca sie na wyzysku i wywaleniu na zbity pysk ,  pluginy po 100PLN za nie całe 50 linijek kodu , setki ofert wspolpracy gdzie wielce laskawy zarzadca i wlasciciel serwera oferuje gory szmalu i zyski po czym nic z tego nie wychodzi , noo ale to kurcze

napisz jaki chcesz plugin , to moze ktos go zrobi, bo ten temat to uwazam za zart :p

Opublikowano

To nie jest żart, szukam technika ponieważ chcę ze znajomymi otworzyć serwer w stylu RPG, ale nikt z nas nie potrafi pisać pluginów. Nie napisałem jaki to plugin, ponieważ nie potrafię dokońca sensownie wytłumaczyć o co chodzi. Chciałbym plugin który współpracowałby z pluginem Citizens. Npc z pluginu Citizens dawały by graczom questy, a ja zaproponowałem zrobić komende która by otwierała GUI z aktywnymi questami.

Naprawde nie rozumiem co dla ciebie jest tu żartem

No Siemson!

Opublikowano

^ Potwierdzam. Wystarczy dobrze poszukać, a na serio jest tyle poradników na internecie, że szkoda wydawać kasę na technika skoro można obejrzeć lub przeczytać poradnik ZE ZROZUMIENIEM. A każda osoba za darmo raczej znajdzie ci pluginy, skrypty itp. i ogarnie je ładnie za darmo. (Płacisz wtedy jeśli coś jest autorskiego ;]) 

Opublikowano
Dnia 12.04.2019 o 22:40, MrLokumi napisał:

To nie jest żart, szukam technika ponieważ chcę ze znajomymi otworzyć serwer w stylu RPG, ale nikt z nas nie potrafi pisać pluginów. Nie napisałem jaki to plugin, ponieważ nie potrafię dokońca sensownie wytłumaczyć o co chodzi. Chciałbym plugin który współpracowałby z pluginem Citizens. Npc z pluginu Citizens dawały by graczom questy, a ja zaproponowałem zrobić komende która by otwierała GUI z aktywnymi questami.

Naprawde nie rozumiem co dla ciebie jest tu żartem

Wykonałem taki projekt dla klienta, nieskonczona ilosc NPC w każdym max 50 zadań. Jeśli Ci bardzo zależy możemy się dogadać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po miesiącu nieaktywności temat zostaje przeniesiony do archiwum. 

• Amove zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...