Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ksro Update

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tygodniu ma wejść na ksro update (był już na jsro z tego wiemy co w nim będzie). Update jak w tytule będzie prawdziwym ciosem dla europy ;)

Dlaczego zobaczycie w tych dwóch filmikach oraz małym info na dole.

http://www.youtube.com/watch?v=nVzabBne9VE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=BdiNGpqT4s0&feature=player_embedded

Chujowe? Taka będzie rzeczywistość. Postacie europejskie będą znacznie osłabione co skutkuje, że bocenie nimi będzie nie opłacalne. Eu będzie teraz tylko do gry w party... Solo nie ujedzie (mowa o wizz).

- Wzmocnienie chinoli (skille oraz bronie)

- Buffy od cler'a będą znacznie osłabione holy spell/world oraz bless spell który znika po switchu i będzie się dłużej ładować (jak w filmiku). Nie wiem jedynie co będzie z Recovery division i noise.

- Od warka (chodzi o screeny, te phy i mag) będzie przedłużony ich cooldown (9 minut, jak na filmiku nr. 2)

- Od rogala na pvp zostanie usunięte Poison Circle

- Większy dodatek expa w ltp (chyba jedyny plus update)

- Nowy system pvp (usunięcie cape)

freebattle_02.jpg

Więcej info znajdziecie na so.com.pl

Opublikowano

Nie rozumiem tego... Przecież teraz na równi są europa i chiny... Warrior nie moze sobie poradzic z bladerem, i na odwrót. Wszystko zalezy od settu i weapona... Jak dla mnie pomysł nie trafiony

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Jak holy spell/world oraz bless spell będą się dłużej ładować to na pvp eu przegra.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

O kur**... nie no bez jaj i co teraz niby ? NIKT nie będzie się chciał wymienić chn-euro, a chinole na solo byli lepsi to teraz sobie do cholery poksują euro party :angry:

To jedna wielka pomyłka :s ps. nie wiadomo czy wejdzie, a jak wejdzie to sporo czasu minie, bo nawet na isro nie ma battle areny xD

A co do pvp: to teraz to będzie tylko 1 wariant aby pvp eu vs chn miało sens, a mianowicie eu wspierane jest buffami clera i barda, a chińczyk jedzie sam ;)

a tak ps:

to co do wiza, to i tak w alexandrii jest masa eu party to jakoś europa sobie poradzi !

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Na isro niedlugo wyjdzie przeciez ba.. wiec np jakby to weszlo na csro to ~2tyg pozniej bedzie i na isro.. moim zdaniem euro przestanie istniec i wszyscy znow beda z china biegac i po jakims uplywie czasu znow to zmienia..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Na jsro już ten update wszedł (stąd filmiki) i tera wchodzi na ksro z X legendą. Więc za kilka tygodni będzie csro i reszta wersji. Mam nadzieje że cimo tego upa nie zaakceptuje...

Opublikowano

Na jsro już ten update wszedł (stąd filmiki) i tera wchodzi na ksro z X legendą. Więc za kilka tygodni będzie csro i reszta wersji. Mam nadzieje że cimo tego upa nie zaakceptuje...

Jeszcze temu może zaprotestować ludność która gra, ale jakoś wątpię czy to coś da.

Opublikowano

A co do pvp: to teraz to będzie tylko 1 wariant aby pvp eu vs chn miało sens, a mianowicie eu wspierane jest buffami clera i barda, a chińczyk jedzie sam ;)

A może 2 clerów?

kiedyś xxx/cler > chn char

teraz jak cler przestanie się liczyć to albo będzie porównywalny, albo gorszy

sytuacja się unormuje lub odwróci.

Jeżeli się odwróci, to będzie zamiana ról :] euro/cler kozaczki zobaczą jak to jest dostawać w dupe na pvp :P

Opublikowano

I dobrze, że euro po dupie odstaje ;P Kiedyś taki warek wychodził Ci z blessem + skiny i był nie do ruszenia nawet przez grupę ludzi. Szkoda tylko, że nic i islamie nie ma ;(.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jeszcze temu może zaprotestować ludność która gra, ale jakoś wątpię czy to coś da.

Da bynajmniej na csro, cimo słucha graczy więc jeśli się nie spodoba chinolom to istnieje możliwość że cofną. Gorzej z isro czy rsro...

Opublikowano

Da bynajmniej na csro, cimo słucha graczy więc jeśli się nie spodoba chinolom to istnieje możliwość że cofną. Gorzej z isro czy rsro...

Tak się składa, że na csro znaczna większość postaci to chn chary ;p, więc powątpiewam w to, że nie spodobałaby się ta zmiana :>

Opublikowano

ty chyba nie wiesz co mówisz ze na csro jest wiecej chn charów jak widze ze ktos farmi se euro postać to chińce sie przeżucają na euro bo im lepiej sie nimi gra a jeśli gracze sie złożą i napisz do cimo z petycja albo czymś innym to powinno zostać tak jak jest wiec jeśli nie grasz na csro to sie nie odzywaj a jesli grasz to napisz na jakim servie i jaki lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ty chyba nie wiesz co mówisz ze na csro jest wiecej chn charów jak widze ze ktos farmi se euro postać to chińce sie przeżucają na euro bo im lepiej sie nimi gra a jeśli gracze sie złożą i napisz do cimo z petycja albo czymś innym to powinno zostać tak jak jest wiec jeśli nie grasz na csro to sie nie odzywaj a jesli grasz to napisz na jakim servie i jaki lvl

Progamer od csro się znalazł... Masz najpierw trochę danych statystycznych.

Oe:

chn chary 2008

eu chary 682

iae:

chn chary 1882

eu chary 717

Przewaga jest niemała, nie? Taak, na pewno te ponad tysiąc chn charów to są gfy i spam boty -.-

Na Csro wbiłem jakoś około 40lvl, wnioskuje wszystko z obserwacji. Jak byłem w party 4/4 to prawie zawsze byłem z chińczykami(chn charami) na high lvlu.

Mówisz, że się farmią, ale żeby przynajmniej się wyrównało to musieliby farmić jednocześnie ponad 1k eu charów.

@Edit: czysto offtopując, to po twoich postach na mpc widzę, żeś rozgarnięty jak woda w klozecie.

@Edit2: Skoro Chińczycy tak strasznie chcą na euro grać, to po co wyszedł serwer tylko dla chińskich postaci?(Cimo słucha graczy, tylko szkoda, że nie Europejczyków ;] )

Opublikowano

Eh.. jedynie szkoda mi moich znajomych z serva co maja euro i wysoki lvl..

Oby to jednak nie weszlo albo zeby to pozniej wycofali na csro..

sygna1o.jpg

Opublikowano

monsun wez mnie nie obrazaj bo sam lepszy nie jesteś mnie to nie obchodzi jak jest na twoim servie na moim malo co widze chinskie postacie bo wszyscy zostawili je na innym miejscu i grają euro charami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kilka new info (zdjęć) na temat update ;) Daje tylko zdjęcia bo opis jest nie zrozumiały ;s

Zagubiony świat!

lost_01.jpg

lost_02.jpg

Wejście do zapomnianego świata przez te czerwone teleporty.

lost_03.jpg

Chuj wie co to.

lost_04.jpg

Opis pod tym zdjęciem mówił o jakiś artefaktach ;d (google translate)

lost_05.jpg

Tutaj nagrody ;d różne dg mają być.

Opublikowano

@nuclearsun

po co kopiujesz cale obrazki ze trzeba minute w dol jechac :D<zmienilem>

@topic

Cos sie zaczyna dziac :)

Daje ''odpowiedz'' bo tak lubię.A ty mi nie grzeb w postach bo ja tego nie robię -.-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...