Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S12][x30-x10 dynamiczny] BraveMu.pl

realmix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Aive zmienił(a) tytuł na [S12][x10] BraveMu.pl
Opublikowano

Częste i pozytywne zmiany na serwerze. Admin, który jest otwarty na opinie i propozycje graczy. Zachęcam do gry i rzucania swoich pomysłów na Discordzie serwera! :) 

Opublikowano

Zapraszam na majówkę z BraveMU!

Majówka na BraveMU:

-opóźniacz na resy zniesiony
-drop jog zwiększony o 300% 

-exp większy o x5

-na zakończenie majówki specjalny event organizowany przez administrację

*start 30-04-2019 godz. 17:00

*koniec 05-05-2019 godz. 22:00

Opublikowano

Szkoda że nie ma ustawionych achievementsow w panelu. Tak można jeszcze coś wycisnąć z giereczki. Można by dostawać jogi albo trochę gold coinow. 

Opublikowano

Bardzo nie polecam serwera  co prawdę admin jest często . ale zamiast naprawiać coś na serwie  to blokuje  dostęp do mapy ale jest na tylko mało udolny ze tylko warp   ale  na pieszo można wejść wszędzie .   eventy typu bc .ds  exp na miernym poziomie to  samo nagrody . za wygranie .  najlepszymi  eventami jaki  gm wymyśla  jest  drop box . bo na więcej go nie stać.  dc  dość częste  liczba online naciągnięta  . a ci co graja to i tak na 3 konta  lecą  bo o party  ciężko  . online było max 100 czyli około 30 osób grało. OGÓLNIE  NIE POLECAM 

Opublikowano

Dzięki za szczerą opinię. 
Warto dodać, że powyższy komentarz, jest napisany przez gracza, który dostał bana za blugi i brak kultury po wielokrotnych ostrzeżeniach z mojej strony. A nawet przepraszał, żeby dostać unbana. To chyba server nie był taki śmieciowy jak to Pan wyżej przedstawia, skoro mu zależało na unbanie. Jednym zdaniem- informacje wyssane z palca. Chyba po przeczytaniu reszty komentarzy i przedstawionej przeze mnie informacji nikt nie ma wątpliwości, po co i dlaczego został napisany ten komentarz. Pozdrawiam i zapraszam ;)

Opublikowano

HAHAHAHA serwer dno  . gm się rozpędził i  cale top 5 serwera  dostało  bana . co to za serwer  gdzie  jest zakaz pk  praktycznie wszędzie . admin nie umie spotów dodawać  jest lista spotów  na forum a tak naprawdę  wiele z tych spotów  nie ma  . Brak  kultury  tak ma ja admin bo wyśmiewa się z graczy  .  dzis rano juz tylko 60 online  cos dziwnie spada   chyba  ludzie się poznali na serwie , i despotycznym gm  . jest punkt  w regulaminie ze w każdej chwili gm bez podania przyczyny może cie wyprosić  z serwera  . hahhah zal 

Opublikowano
2 godziny temu, nobislaw napisał:

HAHAHAHA serwer dno  . gm się rozpędził i  cale top 5 serwera  dostało  bana . co to za serwer  gdzie  jest zakaz pk  praktycznie wszędzie . admin nie umie spotów dodawać  jest lista spotów  na forum a tak naprawdę  wiele z tych spotów  nie ma  . Brak  kultury  tak ma ja admin bo wyśmiewa się z graczy  .  dzis rano juz tylko 60 online  cos dziwnie spada   chyba  ludzie się poznali na serwie , i despotycznym gm  . jest punkt  w regulaminie ze w każdej chwili gm bez podania przyczyny może cie wyprosić  z serwera  . hahhah zal 

Serwer dla cierpliwych, nie dla narwańców. Tacy grają na non res 1k expa lub więcej. Co do banów to niestety gracze sami sobie winni. Regulamin trzeba czytać. Jak nie odpowiada to nie zaczynać gry. A nie po fakcie krytykować i żale wylewać. Prawda wygląda tak że grałem na gorszych serwerach

i tych była większość. Na palcach jednej ręki mogę policzyć  lepsze z perspektywy 15 lat wierności MU. Zapraszam do zabawy.

Opublikowano

To ze polowa map  po blokowane bo nie sa zrobione to tez normalne  .  i te dc przy  trade , a także problem z bc  . tłumaczył się nie będę  serwer dla  ludzi co dają sobą manipulować . pisze  tak jak chce gm albo dostaniesz bana    .NIE POLECAM  ONLINE SPADA Z GODZINY NA GODZINĘ 

Opublikowano
47 minut temu, nobislaw napisał:

Sory ale nie boli  .Ale obiecałem ze będę  pomagał mu w  pozbyciu się graczy  

Powtarzałem, powtarzam i będę powtarzał: RÓŻNYCH MA BOZIA LOKATORÓW. Tyle "w tym temacie".  

Opublikowano

Witajcie!

W dzisiejszej aktualizacji oddamy Wam do użytku dwie nowe mapy:

-Ferea

-Kanturu Island

Wymagania dotyczące spotów na danych mapach pojawia się na discordzie w dziale z wymaganiami.

O godzinie 20:00 dziś się rozpocznie weekendowy exp event trwający do niedzieli do godziny 20:00

Zapraszamy! 

Opublikowano

Witam wszystkich. 
Od dziś serwer posiada nową Administrację
Na serwerze będą wprowadzone nowe zmiany takie jak dodane spoty itp
Zapraszam nowych Graczy

Opublikowano

Po raz kolejny widzę interesujący dla mnie config, ale niestety licznik online nie zachęca do gry. ~30 online to zdecydowanie za mało jak na PL serwer. Zainwestujcie w dobrą reklamę na zagranicznych forach, zróbcie ress acc i przy takich ustawieniach 150+ online na starcie powinno być.

Opublikowano

Dawac ludziska, na serwerze jest nowa administracja! Ktora wykazuje duze checi, wspolpracuje z graczami, tylko brakuje nam graczy, wiem ze to nie sa juz te czasy co kiedys, ale serwer moze tetnic nowym zyciem, tylko potrzeba nam ludzi. Moj nick w grze Vicious prosze pisac pw, jak bede mogl to pomoge, z wystartowaniem na tych ustawieniach nie ma problemu, jest duzo spotow, stare dobre czasy moga wrocic ! ZAPRASZAMY ! 

Opublikowano

Co to za gra gdy Administrator robi priv konto i zakłada guild i daje sobie topowe przedmioty +15+FO? Nick RydeR albo co gorsza Admin sprzedaje albo daje za free full itemki znajomym ? 

Mógł chociaż bardziej się z tym kryć a nie od razu Sunlight na Full z Solem a do tego ringi i pedant na +15 ?

Pozdrawiam i raczej marne szanse by to długo działało ?

Opublikowano

o czym ty Bosssik mówisz? nikt nie ma nic FO Ryder kupil set i jest to set z 1 opcja exe:) nic za free nie dostal nic a tym bardziej zaden znajomy. Więc prosił bym o nie pisania kłamstw :) Sunlight i soley sa z jedna opcja i to soley nawet edr nie ma wiec jest to po prostu set dla picu (dwa mogl wpic kamien kundun w suna i zrobi mu automatycznie +15) Ludzie wbijaja kamienie w itemy i robia +15 ale zapewniam cie nikt nie ma nic FO a skoro taki odważny jestes do kłamstw podaj swój nick zobaczymy kto ferment sieje. 

Pozdrawiam 

Dnia 9.06.2019 o 11:21, Bosssik napisał:

Co to za gra gdy Administrator robi priv konto i zakłada guild i daje sobie topowe przedmioty +15+FO? Nick RydeR albo co gorsza Admin sprzedaje albo daje za free full itemki znajomym ? 

Mógł chociaż bardziej się z tym kryć a nie od razu Sunlight na Full z Solem a do tego ringi i pedant na +15 ?

Pozdrawiam i raczej marne szanse by to długo działało ?

Więc jak mowie nikt nie ma nic FO :) nie wierzysz napisz pw wyśle ci zdj  :)

Zapraszam do gry mamy nowe forum

www.ezhost.pl/index.php
www.bravemu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...