Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się postawić serwer?

TAYHI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie , po 6 dobrych latach , mam wielkie pytanie ponieważ nie dawno znów zacząłem grac w metina ale czuje ze serwey są dalej w dobrym stanie i moje pytanie się nakłada takei czy opłaca się jeszcze robić serwer bo nie ukrywam chce zrobić serwer , lecz nie chce serwer robić na próżno ponieważ duzo sie znam jeszcze na plikach metina i grafice i chciałbym sam zrobić serwer gdzie będę dodawał własne modele zbroi mieczy itp.  Oczywiście strona będzie własnej roboty serwer client i inne detale tez , daj cie znać co wy na to a jak będzie pozytywnie to jeszcze w kolejnym tygodniu wystartuje strona na temat serwer gdzie będziecie widzieć wszystkie postępy i filmy z pracy 

Stary film z starego serwera na plikach chyba taki-nieśmiały i chyba troszkę tam pozmieniałem coś 

Jakies jeszcze 

• Aive zmienił(a) tytuł na Czy opłaca się postawić serwer?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli obchodzi Cie jeszcze opinia na ten temat i mam być szczery, to gdyby wyszedł taki syf jak na filmikach to miałbyś z 40 graczy którzy po kilku godzinach podziękowali. Nie znam się za bardzo ale żeby przyciągnąć gracza na serwer musi być naprawdę dobrze rozbudowany, teraz ludzie grają na kilku topowych serwerach i każdy czymś się wyróżnia, jeśli znajdziesz coś co przyciągnie gracza i zachęci go do pozostania, maniaczenia żeby być lepszym od innych to spoko. Na przykładzie filmików nawet nie poświęciłbym minuty żeby tam wejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...