Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na nowy tryb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nazywam się Miłosz (AgBi). Mam 18 lat i interesuje się sportami, komputerami i oczywiście Minecraftem. To tak w skrócie.

Wraz z pewnymi ludźmi rozkręcamy nowy projekt, dlatego piszę tu do was, aby znaleźć parę osób, które chciałyby uczestniczyć w dość ciekawym rozdaniu i dołożyć swoją cegiełkę do nieźle zapowiadającego się serwera.

Ogólnie o projekcie: jest to projekt, który ma na celu stworzenie wciągającego trybu. Nie żadnych EZHC, EZHWDP, czy innej pułapki na graczy. Mieliśmy kilka owocnych rozmów i cały czas prowadzimy dyskusje na temat szczegółów. Nie chcę jeszcze ich zdradzać, ale jeśli znajdziecie się w ekipie to na pewno je poznacie. Wiem, że to jest "kot w worku", ale chcemy zrobić wszystkim niespodziankę.

Wymagania są bardzo proste!

Szukamy komunikatywnych ludzi, którzy nie boją się wyzwań i pracy zespołowej. Oczekujemy ludzi z wyobraźnią, pozytywnie nastawionych, którzy znają się na minecrafcie oraz posiadają zdolność dobrego władania językiem polskim. Wiek jest narzucony, 16 lat, oczywiście trzeba być po mutacji, mieć sprawny mikrofon i discorda. Jesteśmy niezwykle zmotywowani, tak więc nie przestraszcie się, bo chcemy was od razu wciągnąć na głęboką wodę, w wir działań. Oczywiście opcjonalne jest poczucie humoru. Wszelkie chęci zostaną w pełni docenione.

Kontakt:
Discord: AgBi#3704 
Discord: Maul_PL#5566

• Biter. zmienił(a) tytuł na Rekrutacja na nowy tryb
Opublikowano
21 godzin temu, sk8erace1 napisał:

Powiedz coś więcej o swoim projekcie, ponieważ po przeczytaniu tematu wiem więcej o Tobie niż o serwerze.

Tak jak jest napisane w ogłoszeniu, nasza ekipa nie chce zdradzać zbytnio zamysłu serwera. Jak jesteś ciekawy, to zapraszam do ekipy.

Opublikowano

Mam 17 lat, mam discorda, nie mam mikrofonu. Pasi? :x

Opublikowano
15 godzin temu, eeXt46 napisał:

Mam 17 lat, mam discorda, nie mam mikrofonu. Pasi? :x

Proszę napisać na discordzie, bo po takiej wiadomości nie jestem w stanie nic powiedzieć konkretnego.

Opublikowano

Aktualne? ^^ 

Mikrofon mam XD 

Korzystam z ts raczej, ale discorda w razie konieczności użyje.

18lat.

Chętnie wpadnę do ekipy i chętnie pomogę ^^

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Opublikowano
2 godziny temu, MasterGVPL napisał:

Aktualne? ^^ 

Mikrofon mam XD 

Korzystam z ts raczej, ale discorda w razie konieczności użyje.

18lat.

Chętnie wpadnę do ekipy i chętnie pomogę ^^

Aktualne, należy dodać mnie lub drugiego rekrutera do znajomych na discordzie, po zaakceptowaniu rozpocznie się rekrutacja. 

Opublikowano
17 godzin temu, Bollyn napisał:

kiedy macie zamiar wprowadzić projekt w życie ?

Aktualnie nie mamy ustalonego terminu startu, ponieważ prace nad projektem trwają. Na oko mogę powiedzieć, że jeśli wszystko dobrze pójdzie to początek/połowa czerwca.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...