Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Sklep Internetowy + Integracja z hurtownią

Megocki

Pytanie

Opublikowano

Witam, być może ktoś mógłby doradzić.

Czy jest jakiś silnik sklepu internetowego który mogę postawić by móc za darmo zintegrować go z hurtowniami za pomocą pliku który od nich otrzymałem.

Sprawdzałem Wordpress + Woocommerce, jednak tam by móc to zrobić potrzebna jest wersja premium pluginu do tego importu, co kosztuje ponad 500zł. W darmowej wersji niestety można importować tylko proste produkty, czyli takie, które nie posiadają wariantów jak rozmiar bądź kolor.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, a z jaką hurtownią chcesz to integrować? Jakim systemem? Z doświadczenia wiem, że wiele hurtowni (niestety) jeszcze leci w papierkach zwykłych, bez systemu zarządzania stanami asortymentu, więc raczej nie szukasz skanera z OCR :)

Dodatkowo jeśli tworzysz sklep - warto zainwestować, a 500zł dla hurtowni/firmy moim zdaniem to nie jest duży wydatek.

Popatrz też na Magento, PrestaShop, Shopify... Bez konkretu też możemy rzucać nazwami sklepów ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano
Dnia 6.04.2019 o 12:48, Megocki napisał:

Witam, być może ktoś mógłby doradzić.

Czy jest jakiś silnik sklepu internetowego który mogę postawić by móc za darmo zintegrować go z hurtowniami za pomocą pliku który od nich otrzymałem.

Sprawdzałem Wordpress + Woocommerce, jednak tam by móc to zrobić potrzebna jest wersja premium pluginu do tego importu, co kosztuje ponad 500zł. W darmowej wersji niestety można importować tylko proste produkty, czyli takie, które nie posiadają wariantów jak rozmiar bądź kolor.

Zapewne to plik XML, skrypt do importu to kwestia godzinki pisania

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...