Skocz do zawartości

Polecane posty

Witam.

Może najpierw napiszę coś o serwerze. Serwer istnieje ponad pół roku. Wstępnie zrobiłem go dla swoich dzieci by miały frajdę gry na swoim serwerze. Po miesiącu zadomowiło się dwóch nowych graczy, potem kolejni a serwer rozbudowywałem i sam się w to wciągnąłem. Teraz na serwerze mam zaufanych dojrzałych 2. adminów. Dwoje Szeryfów - mają stosunkowo mniejsze uprawnienia od adminów ale mogą na przykład niestosownych graczy wysłać do więzienia. Jest chyba dwóch Vipów oraz tyle samo Super Vipów. To są stali gracze ale są też gracze którzy non stop wracają... aż do momentu aż coś się posypało. Serwer był na 1.12.2. od tygodnia gracze nie mogą się zalogować i wyskakuje im że nick nie jest zarejestrowany. Reinstalacja pluginów AuthMe nie pomogła. Zasugerowałem by ponownie się zarejestrowali ale mimo tego nadal nawet po rejestracji jest problem i wyskakuje to samo. Na stronie hostingu serwera pojawiają się błędy ale nie potrafię tego ogarnąć. Problem jest też z antycheatami. mimo że jakieś tam wgrywałem nadal niektórzy gracze robili co chcieli. Serwer na bieżąco opłacam i szkoda jest mi go zamykać. Sam też się wciągnąłem. Tak mam 42 lata i nie sądziłem że przez swoje dzieci to mnie zainspiruje do serwera i gry  Potrzebuję Technika który mi to ogarnie a może nawet rozwinąć serwer. Serwer jest opłacony na Premium i nie ma limitów slotów. Bardzo proszę zainteresowane osoby o kontakt. Mam nadzieję że odezwą się ludzie którzy chcą naprawdę pomóc. Nie wiem też w jakiej formie mogę się odwdzięczyć. Tu chodzi bardziej o radość grania i satysfakcji ludzi grających na serwerze.

[email protected]

 

Pozdrawiam Ciepło i serdecznie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

 Wydaje mi się, ze cos się posypało w bazie authme. Usuń authme.db (plugins>authme>authme.db) lub wgraj autthme na inna wersje. Jeśli nie zadziała moge pomoc. Możesz tez spróbować wgrać inny plugin.

 

Edytowano przez dada513

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dnia 6.04.2019 o 10:21, dada513 napisał:

 Wydaje mi się, ze cos się posypało w bazie authme. Usuń authme.db (plugins>authme>authme.db) lub wgraj autthme na inna wersje. Jeśli nie zadziała moge pomoc. Możesz tez spróbować wgrać inny plugin.

 

Dzięki za odpowiedź.

Authme już usuwałem i wgrywałem ponownie także na inne wersje. Nie pomagało. Mało tego na konsoli zauważyłem że nawet z permissionsex, worldedit a także z innymi pluginami jest coś nie tak, tyle że to co tam wyskakuje nic mi to nie mówi. Tak jakby nagle wszystko się posypało. Teraz zrobiłem na wersję 1.13.2 i usunąłem całkowicie authme oraz na nowo wgrałem pluginy i teraz nie wiem dla czego nawet na spawn nie da się teleportować. Jeśli możesz pomóc będę bardzo wdzięczny. Oczywiście jeśli będzie trzeba mogę nawet odwdzięczyć się za jakąś kwotę. mail podałem wcześniej.

 

Pozdrawiam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Po miesiącu nieaktywności temat zostaje przeniesiony do archiwum.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...