Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak Everest

czaaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zareklamować serwer ts'a póki co jest ograniczona ilość slotów ale gdy będzie potrzebne więcej można oczywiście to zwiększyć. 

Na ts'ie tym możecie poprosić o oddzielne kanały dla siebie, swojej ekipy a co najlepsze dla swojego serwera np: cs, minecraft!!!!!

Atmosfera jest tutaj bardzo miła i administracja wszystko da rade naprawić lub pomóc więc zapraszamy.

IP: everest.teamspeak3.pl

Domena: everest.teamspeak3.pl

Sloty: aktualnie 20 zawsze można zwiększyć!!!!!

Opublikowano

Sądziłem że będzie kaszanka, a tu miłe zaskoczenie. Bo serwer widać że nie zrobiony w 5miut :-)

Kwestię misz-maszu w ikonkach i spacerach nie poruszam bo to kwestia gustu.

Największy zarzut, to fakt że niczym się póki co nie wyróżniacie. Ot, kolejny TS jakich wiele. Zróbcie przynajmniej jakieś boty administracyjne.

No i według Waszego regulaminu "Zabronione jest używanie nazw: wulgarnych, obraźliwych, rasistowskich, nazistowskich, nieetycznych". Ale ikonkę ze swastyką i grupę "Nazista" to już można?

A i sam Regulamin, ot, taki nic nie wnoszący, sporo pustych treści. "Nasz  TeamSpeak 3 jest stworzony dla graczy." - a jak nie jestem graczem i z kimś chcę pogadać to ban? :-) " Nie ponosimy odpowiedzialność za przerwy w działaniu serwera. Jeżeli jednak będziemy wiedzieć o takich przerwach." - Kali nie rozumieć polska język :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

• Aive zmienił(a) tytuł na TeamSpeak Everest
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...