Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę dowolny plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

##########

Witam, napiszę dowolny plugin bardzo tanio na cokolwiek.

Płatność:

- PayPal

- Przelew bankowy

- PaySafeCard (jeżeli paysafecard to + 30% ceny)

- SMS (tutaj już dogadamy się na discordzie)

------------------------------------------------------------------------------

Płatność:

10% kwoty - zaliczka.

40% kwoty gdy skończę 60% pluginu.

reszta (50% kwoty) gdy plugin zostanie skończony.

Plugin może być na cokolwiek czy to plugin na własny tryb, jakieś dodatki, napiszę wszystko.

Zależy mi na dobrym imieniu więc mogę zagwarantować że żadne oszustwa z mojej strony nie wchodzą w grę.

Potwierdzić to może pewien serwer na którym jestem programistą.

Więcej informacji na discordzie: XIREU#5477

Mój przykładowy plugin wraz z src: http://hostuje.net/file.php?id=f2c9109c7a485c55d0eb10ba5eb2094b

SKAN: https://www.virustotal.com/#/file/74f06db90496dcdd38b4f5253690c308532f1b72dffb5046a68fdb763aea1eec/community

• dawidex335 zmienił(a) tytuł na Napiszę dowolny plugin
Opublikowano
20 godzin temu, XireuCK napisał:

##########

Witam, napiszę dowolny plugin bardzo tanio na cokolwiek.

Płatność:

- PayPal

- Przelew bankowy

- PaySafeCard (jeżeli paysafecard to + 30% ceny)

- SMS (tutaj już dogadamy się na discordzie)

------------------------------------------------------------------------------

Płatność:

10% kwoty - zaliczka.

40% kwoty gdy skończę 60% pluginu.

reszta (50% kwoty) gdy plugin zostanie skończony.

Plugin może być na cokolwiek czy to plugin na własny tryb, jakieś dodatki, napiszę wszystko.

Zależy mi na dobrym imieniu więc mogę zagwarantować że żadne oszustwa z mojej strony nie wchodzą w grę.

Potwierdzić to może pewien serwer na którym jestem programistą.

Więcej informacji na discordzie: XIREU#5477

Mój przykładowy plugin wraz z src: http://hostuje.net/file.php?id=f2c9109c7a485c55d0eb10ba5eb2094b

SKAN: https://www.virustotal.com/#/file/74f06db90496dcdd38b4f5253690c308532f1b72dffb5046a68fdb763aea1eec/community

To ze wspolpracujesz z "pewnym serwerem" nie znaczy, ze nie oszukasz kogos innego, ten post jest co najwyzej smieszny

Te zaliczki tez dosc smieszne, a przykladowy plugin z src to masakra, jakosc pluginu = cena (w tym przypadku masakra = tanio)

Opublikowano
4 godziny temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

To ze wspolpracujesz z "pewnym serwerem" nie znaczy, ze nie oszukasz kogos innego, ten post jest co najwyzej smieszny

Te zaliczki tez dosc smieszne, a przykladowy plugin z src to masakra, jakosc pluginu = cena (w tym przypadku masakra = tanio)

Co do pluginu to był on pisany kiedyś i na szybko ponieważ potrzebował go jeden serwer od zaraz. I nikt nie musi być tobą (oszustem).

Opublikowano

Hah, widzę, że już wiesz kto jest oszustem, a kto nie. Jako potwierdzenie, że nie scamujesz ludzi możesz podać ip serwerów z którymi pracowałeś/pracujesz lub dać kontakt do klientów. Na pewno więcej osób się zgłosi.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lawliet00 napisał:

Hah, widzę, że już wiesz kto jest oszustem, a kto nie. Jako potwierdzenie, że nie scamujesz ludzi możesz podać ip serwerów z którymi pracowałeś/pracujesz lub dać kontakt do klientów. Na pewno więcej osób się zgłosi.

mc-chest.pl niedawno tam skończyłem prace

Opublikowano
23 godziny temu, XireuCK napisał:

mc-chest.pl niedawno tam skończyłem prace

Tak, tylko ze wczoraj probowalem tam wbic (bo tylko ten serwer reklamujesz wszedzie) i edycja dopiero za tydzien, wiec xd

do tego wlasciciel to moze byc twoj kolega itd. i to nie oznacza ze nie "oszukujesz" lub wydajnie piszesz pluginy.. pokaz obecny projekt, lub napisz chociaz zarys takiego pluginu. moze jakies duele, jakis minigames (bo skoro piszesz ze nawet je zrobisz to czemu by nie, chcialbym zobaczyc jak wyglada chociaz poczatek takiego kodu twojego), obojetnie, aby bylo :d

No i uwierz, że osoby chcą zobaczyć gotowy projekt (wraz z src), a nie wysylasz projekt nie dosc ze gownianie zrobiony to jeszcze niby "rok temu".. A jedyny twoj argument, ze nie scamujesz i ze dobrze piszesz pluginy to serwer mc-chest.pl, ktory nawet nie wystartowal..

Dnia 28.03.2019 o 15:56, XireuCK napisał:

Co do pluginu to był on pisany kiedyś i na szybko ponieważ potrzebował go jeden serwer od zaraz. I nikt nie musi być tobą (oszustem).

Cytat

I nikt nie musi być tobą (oszustem).

czekaj co

:xd:

ja dostaje takie zlecenia ze ty bys sie nawet nie podjal, a jak bys sie podjal to bys nie potrafil skonczyc lub zrobilbys tak jak ta antyaure xd, albo tak jak ty to napisales, skonczysz 60% pluginu (zbudujesz klase glowna, plugin.yml i to pewnie tyle dla ciebie) a dalej skonczyc odpisywac bo prawie cala kwote otrzymasz za plugin

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...